В рамките на два дни, град Сандански бе домакин на

...
В рамките на два дни, град Сандански бе домакин на
Коментари Харесай

Сандански посрещна над 850 танцьори от цяла България на първото издание на SunDance Festival- Sandanski, Bulgaria

В рамките на два дни, град Сандански бе хазаин на най-новото танцово съревнование в България - Sundance Festival. Два дни, изпълнени с хубостта на танца в 10 танцови стила, 39 клуба и школи за танци от цяла България и над 230 танцови осъществявания, които извършиха сцената на Спортна зала, Сандански с надарени и прелестни деца, юноши и младежи от разнообразни краища на България.

Отличната организация на уредниците от Сдружение "Сънарт ", които с поддръжката на община Сандански и Спортна зала, Сандански направиха извънреден танцов фестивал, които сложи основите на събитие, което дълго ще бъде помнено!

Състезанието приключи с изключение на с доста награди и чудесно показване на всички локални групи и школи, и с доста нови другарства, страсти и незабравими мемоари.

Всички награди на огромните спечелили и премията на община Сандански -специалната купа "Спартак " бяха връчени от кмета на община Сандански- Атанас Стоянов, които не скри вълнението си от мащабността на фестивала и гения на всички танцьори!

Поздравления за целия екип, всички участници и професионалното жури за събитието, което всички ще чакаме с неспокойствие през 2023 година!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР