В рамките на доста хитър маркетингов трик Amazon предлага над

...
В рамките на доста хитър маркетингов трик Amazon предлага над
Коментари Харесай

Amazon плаща над $1 милион за кадри на извънземни заснети с охранителните камери Ring

В рамките на много остроумен маркетингов трик Amazon предлага над 1 милион $ на потребителите, които показват видеоклипове с извънземни, снимани от техните охранителни камери Amazon Ring. Това е един сръчен метод да се омаловажат опасенията по отношение на проблемите с поверителността на Ring и Amazon.

Охранителните камери Ring са освен в центъра на опасенията за евентуално надзорно общество, ръководено от Amazon; те могат да се трансфорат и в един напълно непредвиден инструмент в търсенето на извънземен живот.

В една неповторима самодейност Ring започва програмата „ Търсене на извънземни за милион $ “ („ Million Dollar Search for Extraterrestrials “), насърчавайки потребителите да внимават за всевъзможни доказателства за извънземна активност, снимани от техните камери Ring. В случай, че някой запише нещо, което наподобява като извънземно създание на своята камера Ring, софтуерната компания е подготвена да предложи солидна парична премия.

Конкурсът, който дава обещание огромната премия от 1 милион $ за най-убедителното „ научно доказателство “, е привлякъл метеоролога и астробиолога Джейкъб Хакк Мисрад за арбитър на състезанието. Участниците се приканват да споделят своите странни наблюдения на извънземни, като клиповете се одобряват до 3-ти ноември.

Този конкурс идеално съответства с интервала, в който НЛО и извънземният живот са все по-често в центъра на публичното внимание. През месец септември журналистът и фен на НЛО Хайме Маусан показа пред конгреса на Мексико това, което съгласно него са мумифицирани тела от безчовечен генезис, открити в Перу.

Amazon в действителност хитро се възползва от тази НЛО интензивност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР