В рамките на дни дни 31-годишният Джейми Коста се превърна

...
В рамките на дни дни 31-годишният Джейми Коста се превърна
Коментари Харесай

Двойник на Робин Уилямс разпали слуховете за биографичен филм за актьора

В рамките на дни дни 31-годишният Джейми Коста се трансформира в същинска сензация. В понеделник младият мъж показа фрагменти, на които извършва ролята на именития артист Робин Уилямс. Заради невероятната му аналогия с артиста и съвършения метод по който имитира гласа и придвижванията му, хиляди хора си пожелаха да има същински филм, отдаден на Робин Уилямс, с Джейми в основната роля.



В късия клип Джейми Коста извършва ролята на Уилямс на снимачната площадка на сериала „ Морк и Минди “, който се излъчва от 1978 година до 1982 година В него Робин Уилямс играе ролята на извънземен, който се влюбва в земната си съквартирантка.

В късата сцена, Джейми Коста изиграва моментът, в който Робин Уилямс научава, че приятелят му Джон Белуши е умрял. Това се случва през 1982 година

След като в продължение на години Робин Уилямс беше най-любимият комедиант на Америка и разсмя няколко генерации фенове с шлагери като „ Мисис Даутфайър “ и „ Джуманджи “, артистът най-неочаквано се самоуби. След гибелта му стана ясно, че през целия си живот се е борил с депресията и в край а сметка тя го е победила. Точно това несъгласие сред същинския Робин и облика, който виждаме във филмите му, е опитал да пресъздаде с играта си Джейми Коста.

Има догатки, че 6-минутният клип е просто тест по какъв начин биха реагирали хората на филм за Робин Уилямс с Джейми в основната роля.

Още за Джейми Коста може да прочетете на уеб страницата:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР