В рамките на днешния ден 15-годишния младеж, който намушка свой

...
В рамките на днешния ден 15-годишния младеж, който намушка свой
Коментари Харесай

Нападението в „Надежда” – опит за убийство, няма данни за дрога и алкохол

В рамките на днешния ден 15-годишния юноша, който намушка собствен възпитаник в столицата, ще бъде упрекнат в опит за ликвидиране. Това разгласи в ефира на bTV Румяна Арнаудова, представител на основния прокурор.

Състоянието на потърпевшото 16-годишно момче е тежко, само че въпреки всичко медиците от „ Пирогов” се надяват на „ един добър изход” за него.
Снимка: bTV
До момента се знае, че на стълбите в бл. 326 в „ Надежда” младежите се спречкали поради обява в обществените мрежи. 15-годишният нанесъл голям брой прободни рани на другото момче и избягал – гол до кръста, опръскан с кръв и с нож в ръка.

В региона инцидентно минавал граждански служител на реда, който задържал нападателя. Междувременно съседка оказвала първа помощ на жертвата, а децата й се обадили на 112.
Снимка: bTV
Началникът на клиниката по детска анестезиология и реанимация доцент Румяна Андонова уточни, че пострадванията са в корема и шийната област, с огромна кръвозагуба. Към момента обаче нещата са нормализирани, акцентира медикът от „ Пирогов”. Детето остава под наблюдаване в болничното заведение.

Преди да бъде арестуван, нападналият го юноша разказал за случилото се на свои познати, като думите му са снимани на видео.
Снимка: bTV
Прокуратурата разполага с телефона, с който е снимано и ще се прави техническа експертиза и лицево идентификационна експертиза на видеото, уточни Арнаудова.

„ Вчера положението на момчето е било превъзбудено, нямаме данни да е употребявало наркотични субстанции или алкохол”, съобщи представителят на основния прокурор.
Снимка: bTV
Задържаният ще дава пояснения в наличието на майка си и на юрист.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР