В рамките на благотворителната акция служителите на Теленор отделят от

...
В рамките на благотворителната акция служителите на Теленор отделят от
Коментари Харесай

Служителите на Теленор помагат на над 50 деца в неравностойно положение за първия учебен ден

В рамките на благотворителната акция чиновниците на Теленор отделят от персоналното си време и подаряват средства за закупуване на самостоятелни дарове, които  децата на „ Конкордия “ са си поискали за първия образователен ден. Списъкът с стремежи включва елементарни училищен принадлежности като раници, тетрадки, пособия, креативен материали и други, които фамилиите на децата се затрудняват да подсигурят.

 Теленор ще предлага Apple Watch Series 6 и Apple Watch SE от 18 септември Теленор ще предлага Apple Watch Series 6 и Apple Watch SE от 18 септември
Теленор ще предлага най-новите артикули на Apple, в това число Apple Watch Series 6, който дава революционни уелнес и фитнес възмо...
„ Теленор и “Конкордия България ” си партнират от няколко години и дружно успяваме  да подкрепим най-нуждаещите се измежду нас. За втора поредна година дружно означаваме началото на образователната година и децата получават от чиновниците на Теленор най-шарените и красиви раници за учебно заведение, цялостни с тетрадки, моливи флумастери и други изненади. Това оказва помощ на сериозните ни старания да създадем учебното заведение значима част от живота на децата.  Благодарни сме и високо ценим това партньорство! Благодарим на Теленор за поддръжката и доверието! ”, сподели Стела Гачевска, изпълнителен шеф на фондация „ Конкордия “.

Учениците от фондация „ Конкордия “ са най-вече от фамилии, живеещи в недобри битови условия. Родителите им постоянно се затрудняват в задоволяването на ежедневните потребности на децата си, а началото на образователната година е същинско предизвикателство за тях. Фондацията се стреми да приготви малчуганите за учебно заведение освен подпомагайки ги материално, само че и посредством практикуване на съществени умения, нужни в процеса на учене.  Децата на Конкордия в доста връзки са деца като всички останали -  с големи ресурси от сила, хрумвания и фантазии. За някои от тях учебното заведение е единственият път към сбъдването на фантазиите им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР