В рамките на 5 часа в нощта на 13.08.2015 г.

...
В рамките на 5 часа в нощта на 13.08.2015 г.
Коментари Харесай

Полицията Нахлу В Хотелска Стая На Слънчака, Джакпот! Вижте Само Какво Откриха! Превърнали Са Стаята В

В рамките на 5 часа в нощта на 13.08.2015 година против 14.08.2015г. 27-годишният (тогава) П.Д. от Свети Влас създал в домашни условия пикото за продажба. Той обаче бил хванат в крачка и съумял да " извади " единствено към 1,2 грама от синтетиката преди униформените да нахлуят в барлогата му.

При претърсването служителите на реда разкрили в дома му и прекурсори, с които се произвеждал опиатът, както и материали за производството му - ефедрин, червен фосфор, тулол, йод и други, еднолитрова колба, съдържаща светлокафеникаво течно вещество, мостра за произвеждане на метамфетамин, електронна везна, йенско стъкло със светлокафеникаво кристаллообразно вещество, реагирало при полевия нарко-тест на метамфетамин.

За владеене на тези материали Бургаският областен съд наложи на П.Д. „ отнемане от независимост ” за период от 4 години, който период да бъде изтърпян при първичен непоколебим режим. Той ще би трябвало да заплати и солидна санкция в размер на 20 хиляди лева

Намерените материални доказателства са конфискувани от способените органи. Сред тях обаче служителите на реда се натъкнали и на кокаин. В мъжа били открити и два крадени телефона „ Самсунг ” и „ Huawei ”, които в следствие били върнати на притежателите им.

29-годишният П.Д. е длъжен да заплати и всички разноски по делото, които са в размер на 426,22 лв..

Присъдата може да се апелира или стачкува в 15-дневен период от през днешния ден пред Апелативен съд – гр. Бургас.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР