в рамките на 49-то Народно събрание вече е факт. Досегашният председател

...
в рамките на 49-то Народно събрание вече е факт.
Досегашният председател
Коментари Харесай

При първата ротация в парламента сглобката работи добре и се захваща с ПВУ и Шенген


в границите на 49-то Народно заседание към този момент е реалност.

Досегашният ръководител на Комисията по правни въпроси и народен представител от " Продължаваме промяната " Стою Стоев разгласи, че отстъпва председателското си място на депутата от ГЕРБ-СДС Анна Александрова.

В идната сесия на Народното събрание би трябвало да настъпи нова ротация на правна комисия . Ротацията на ръководителя на Народното събрание ще се случи тогава, когато се случи тази сред настоящия ротационен министър председател акад., която понастоящем е вицепремиер и външен министър.
 Николай Денков: Дали ще стигнем до ротация зависи от Народното събрание
Николай Денков: Дали ще стигнем до ротация зависи от Народното събрание

Не е ясно дали Австрия ще вдигне ветото за приемането ни в Шенген

За момента държавното управление работи по програмата, която е заложена. Всичко е наред за момента в сглобката и (не)коалицията , увери Стоев пред публицисти в Народното събрание.

Стоев изясни и защо са се разбрали депутатите от болшинството на председателския съвет за дневния ред на Народното събрание.

Истинската работа на Народното събрание стартира с извънредно претрупан месец по Плана за възобновяване и резистентност и . Депутатите ще прегледат втората част на Закона за ограниченията против изпиране на пари, два законопроекта на Закона за публичните поръчки и валутният закон. Радостно е, че народните представители имат разбирането, че тези законопроекти са значими за България, удовлетворен е Стоев.

Той е мощно окуражен, че страната ще получи средствата по
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР