В рамките на 24 часа руските военни превзеха четири опорни

...
В рамките на 24 часа руските военни превзеха четири опорни
Коментари Харесай

Рогов: Руските сили превзеха четири опорни точки на украинските въоръжени сили в района между Вербов и Работин

В рамките на 24 часа съветските военни превзеха четири опорни пункта на украинските въоръжени сили (ВСУ) в региона сред селата Вербовое и Работино. Това сподели за съветската осведомителна организация ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов.

" В рамките на един ден [руските сили] заловиха четирима бранители на украинските въоръжени сили в региона сред Работин и Вербов. Врагът загуби към 50 бойци вечерта и тази нощ ", сподели Рогов.

По думите му в село Работино не престават боевете. Рогов напомни, че съветските сили управляват южната част на селото, а украинските войски държат северната му част. " Основните боеве се водят в руините на учебното заведение и в региона на читалището, центърът на селото продължава да остава сива зона ", добави още Рогов.

Той означи, че украинските въоръжени сили не престават да трансферират жива мощ и техника, в това число тежка техника, в този регион. Противникът всеобщо употребява БПЛА: както дронове камикадзе с FPV, по този начин и разследващи дронове за поправяне на артилерийския огън.

На 6 март Министерството на защитата на Руската федерация заяви, че подразделенията на Днепърската група войски са разрушили персоналния състав и техниката на 118-та механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна, 126-та бригада за техническа защита и 23-та бригада на Националната армия. в регионите на обитаемоте места Работино, Вербовое, Запорожка област, Токаревка, Садовое, Херсонска област и Вишетарасовка, Днепропетровска област, загубите на съперника възлизат на до 30 военнослужещи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР