В рамките на 24 часа руските сили превзеха четири опорни

...
В рамките на 24 часа руските сили превзеха четири опорни
Коментари Харесай

Рогов: Руските сили окупираха четири опорни точки на ВСУ край Вербовой

В рамките на 24 часа съветските сили превзеха четири опорни пункта на украинските въоръжени сили (ВСУ) в региона на Вербовой в Запорожка посока. Това сподели за съветската осведомителна организация ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов.

" Ако приказваме за обстановката за един ден, тогава минимум четири доказани опорни точки попаднаха под наш надзор в региона на Вербовой. Ние се бием в едни сектори, в други се движим напред, някъде отбиват офанзиви “, сподели още Рогов.

Също по този начин, съгласно него, до 50 противников бойци са били унищожени в региона на Вербовой.

Рогов означи, че съветската авиация е атакувала с авиобомби освен по линията на бойното прикосновение, само че и по тиловите елементи на украинските въоръжени сили в Ореховско направление.

Украинската войска прави несполучливи опити за нахлуване от началото на юни 2023 година Според ръководителя на съветското министерство на защитата Сергей Шойгу през това време Киев е изгубил 159 хиляди военнослужещи, 121 самолета, 766 танка и 2348 бронирани машини. През последните месеци Западът и самият Киев неведнъж заявяваха, че „ контранастъплението “ не е задоволително сполучливо и обстановката на фронта е задънена улица за украинската страна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР