В рамките на 2 седмици ръкодовството на един от най-силните

...
В рамките на 2 седмици ръкодовството на един от най-силните
Коментари Харесай

Ръководството на G2 се е скрило от jks преди да го прати на пейката?

В рамките на 2 седмици ръкодовството на един от най-силните тимове в света на CS2, това на G2 Esports, е пренебрегнало известията и опитите за връзка на настоящия си по това време състезател - Джъстин " jks " Савидж. Непосредствено след края на шампионата в неговата татковина, Австралия, IEM Сидни, G2 взе решението да прати на пейката " jks ", с цел да може да притегли някогашния си водач Неманя " nexa " Исакович.

Според някогашния съотборник на Савидж, Чад " SPUNJ " Бърчил никой от мениджърите в G2 Esports не е приказвал с него в границите на седмици след шампионата, без значение, че самият Савидж се е опитвал да ги потърси неведнъж. Така един от любимците на почитателите на " самураите " към момента няма изясненост къде ще продължи кариерата си, защото раздялата с тима към момента не е публично оповестена, само че в случай че информацията, която " SPUNJ " разкрива е вярна, тя наподобява неизбежна.

" Justin did not learn that he was benched from HLTV. I didn't say that and that's not the case. But he still wasn't communicated to by his management. " on jks departing G2.

Still live:
— HLTV Confirmed (@HLTVconfirmed)
фотография: Филип Станчев  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР