В ръководството на Пари Сен Жермен е налице неразбирателство между

...
В ръководството на Пари Сен Жермен е налице неразбирателство между
Коментари Харесай

Последният трансфер на ПСЖ разкрива за напрежение в клуба

В управлението на Пари Сен Жермен е налице недоразумение сред двама от новите шефове, твърди “Екип ”. Това си е проличало около привличането на Карлос Солер от Валенсия, който се оказа последният входящ трансфер на отбора през изтеклия прозорец.

Според информацията във вторник заран Луиш Кампос, който се води консултант в ПСЖ, е предложил на испанския клуб 18 млн. евро. Няколко часа по-късно обаче Антеро Енрике, който извършва функционалностите на шеф при парижани, се е свързал с шефовете на Валенсия, с цел да им насочи друга оферта - наем с алтернатива за откупуване. Това демонстрира, че двамата не работят в тандем.

В последна сметка прехвърлянето стана факт по оферти от Кампос метод за непосредствено закупуване против 18 млн. евро, като сумата може да нарасне при осъществяването на избрани условия.

Кампос беше взет при започване на юни на мястото на освободения състезателен шеф Леонардо, без значение че по документи се води “футболен консултант ”. Енрике също подписа с ПСЖ това лято, само че той има и предходни интервали в клуба като началник.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР