В ръководството на БСП никога не е обсъждана управленска коалиция

...
В ръководството на БСП никога не е обсъждана управленска коалиция
Коментари Харесай

Нинова: В БСП никога не е обсъждана управленска коалиция с ГЕРБ

В управлението на Българска социалистическа партия в никакъв случай не е обсъждана управническа коалиция с ГЕРБ. Това съобщи водачът на социалистите Корнелия Нинова във връзка вчерашното изявление на Георги Гергов. В утринния блок на bTV той съобщи, че е имал персонални упоритости за такава коалиция.
 
Разривът в връзките сред Корнелия Нинова и Георги Гергов настъпи след изтеклата информация за среща в офиса на предприемача сред него, основния прокурор Сотир Цацаров и Сашо Дончев.
 
След нея Нинова изиска оставката на Гергов от управлението на Българска социалистическа партия. И я получи. Вчера предприемачът не спести рецензиите си към водача на социалистите:
 
" Много ръководители са пристигнали и са си отишли. И тя ще си отиде рано или късно. Но по-добре рано, с цел да не станат още пакости. Моята персонална упоритост беше, откакто имаме 2 млн. гласа за президента, да спечелим тези избори и тогава да създадем коалиция с ГЕРБ и да водим страната в верен път ", сподели Гергов.
 
От своя страна Нинова отговори на удара – дефинира изявлението на Гергов като най-хубавия образец за задкулисие:
 
" Каквото и да ми коства на мен персонално, на екипа ми, даже и по-ранжкото ми премахване да ми коства, ще продължа с всички сили с дейностите си против задкулисието и паралелната страна, против сделките зад тила на законните органи на партията, на членовете на партията и това пренесено и на ниво страна ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.
 
Нинова дефинира като смешка изказванието на Гергов, че е ходила на загадка среща с него в Пловдив. И добави, че няма връщане обратно и въпросът с предприемача е завършен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР