В радостта от оздравяването COVID-19, семейство с три деца от

...
В радостта от оздравяването COVID-19, семейство с три деца от
Коментари Харесай

Семейство от Монтана, преборило коронавируса, благодари на своята лекарка /снимка/

В насладата от оздравяването COVID-19, семейство с три деца от Монтана не не помни да благодари на началничката на инфекциозното поделение, която към този момент не помни от кой момент не е почивала.
В края на октомври фамилията на Наталия схваща, че е с COVID-19 и петимата са сложени под домашна карантина.
„ В началото бяхме много обезпокоени, тъй като не знаехме, какво да чакаме. Оказа се, че го изкарахме по лекия метод. С температура, липса на сили, изнемощялост, липса на обоняние…голям потрес, тъй като в действителност не знаеш накъде ще тръгнат нещата “, споделя Наталия Делионова.
12-годишната Маги също имала признаци, само че по-леки от тези на родителите ѝ. И тримата почнали лекуване, назначено от лекар Илияна Събчева, която е шеф на инфекциозното поделение в монтанската болница.
„ Най-неприятното беше, че стояхме у дома, толкоз дълго време. Не бях на учебно заведение, а аз доста обичам да отивам на учебно заведение, на пеене не бях “, спомня си Магдалена Александрова.
„ Абсолютно успокоение чувствахме, тъй като това е доста значимо насреща да усещаш, че индивидът е поел отговорност по тази причина да се усъвършенства положението ти и прави всичко по силите си, въпреки и от разстояние да помогне “, споделя Наталия Делионова.
Затова дружно с надарената Маги дни, след привършване на 14 дневната карантина, фамилията реши да благодари на лекар Събчева с торта, балони, цветя и ария.
„ Пожелаваме ви доста вяра, доста мощ и доста здраве най-много на вас. Дано всички заболели да се излекуват и да са по-добре с всеки минал ден. Ние сме с тези цветни балони пристигнали да ви поднесем, с цел да оцветите най-малко малко отделението “, съобщи Наталия.
„ Много тежки случаи, надяваме се това да свърши в миналото, само че не знам, по какъв начин ще бъде. Не му се вижда краят “, показва доктор Илияна Събчева – шеф Инфекциозно поделение МБАЛ „ Д-р Стамен Илиев “ – Монтана.
Доктор Събчева е една от двете лекарки инфекционисти в монтанската регионална болница. Вече не знае от кой момент не е почивала, а пациентите ѝ с коронавирус се усилят с всеки минал ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР