В работилницата на Дядо Коледа всеки ще може да направи

...
В работилницата на Дядо Коледа всеки ще може да направи
Коментари Харесай

От 5 до 7 декември празничната магия оживява в Бургас с камиона на Coca-Cola

В работилницата на Дядо Коледа всеки ще може да направи самичък и да закупи играчка за сума по собствен избор, която ще бъде дарена напълно в интерес на

Празничният камион и коледното градче на Coca-Cola ще бъдат посетители за три дни в града на фантазиите - Бургас. на  На 5 декември на паркинга на магазин Billa, ул. „ Гочо Иванов “ 30, всички поданици и посетители ще могат да се срещнат персонално с Дядо Коледа и неговите посланици на положителното. На 6 декември, когато е и празникът на града, в пространството до монумент „ Пантеона “ надарената Dara Ekimova ще се срещне с посетителите на събитието в работилницата за добрини на Дядо Коледа. Празничните изненади ще продължат и на 7 декември, когато коледното градче ще остане в сърцето на Морската градина от 15:00 до 21:00 часа. 

Чаровната изпълнителка Dara Ekimova е дипломат на тазгодишната акция на Coca-Cola „ Един Дядо Коледа не стига “ и апела #СподелямеДоброто, които имат за цел да подчертаят значимостта и магията на Коледа, мотивирайки шерването на повече положителни каузи и по-голяма непосредственост с обичаните хора. На 6 декември тя ще бъде част от коледното градче, с цел да може както да опише онлайн на посетителите какво я е въодушевило да се включи, по този начин и да се причисли към изработването на коледни играчки. Именно в работилницата на Дядо Коледа всеки ще може да направи самичък и да закупи играчка за сума по собствен избор, която ще бъде дарена напълно в интерес на.

В коледното градче на Coca-Cola са планувани доста изненади и интензивности, измежду които цифрова фотобудка, която ще запечата магическия миг за всеки, който желае. Снимките ще могат да се вземат за спомен и ще оставят персонална диря върху цифровата коледна елха на градчето. Снимки с белобрадия дъртак и специфичен ъгъл за писане на писма с благи думи и пожелания, които да зарадват някой чужд, определен на инцидентен принцип от различен град, също са част от коледния тур на камиона.

Още доста празнични интензивности и награди ще чакат посетителите на коледното градче на Coca-Cola. Специален посетител ще бъде и посланикът на самодейността „ Искам да съм полезен… Рециклирай ме! “, а точно жълтата апаратура „ Шишеяд “, поглъщаща пластмасови бутилки и имаща за цел да трансформира коленото градче и целия тур в събития #БезОтпадъци. В международен мащаб, както и у нас, Coca-Cola е поела ангажимент да събира и рециклира бутилка или кен за всяка своя продадена опаковка до 2030 година като част от визията си за „ Свят без боклуци “.

Друг магичен детайл, част от коледната акция на компанията, е огромната национална потребителска промоция „ Сподели духа на Коледа “, която ще подари празнично въодушевление на късметлиите с редица награди, измежду които и три пътувания за двама до дома на Дядо Коледа - Лапландия. Активацията провокира всеки да покаже знания за обичания белобрад дъртак и по-конкретно дали знае къде живее той. Всеки може да взе участие в томболата за премията в интервала 06.11-23.12 в.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР