В работата си всички разчитаме на няколко основни устройства всеки

...
В работата си всички разчитаме на няколко основни устройства всеки
Коментари Харесай

Продуктите на Apple – една умна инвестиция

В работата си всички разчитаме на няколко съществени устройства всеки ден. Продуктите на Apple са основани да устоят. Проектирани са с надеждни материали, поддържат се с постоянни актуализации на операционната система и са лесни за ремонт. Например, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max са устойчиви на прахуляк и вода, според IEC стандарт 60529¹, което ги прави съвършени за забързаното ни всекидневие. В своите лаборатории Apple непрекъснато развива продуктите си и усъвършенстват техните характерности — като резистентност против удари, външни въздействия и рискови климатични условия. Apple дава отговор освен на международните стандарти, само че основава и свои лични. Получените резултати се преглеждат деликатно от дизайнерите и инженерите в компанията. Така продуктите доближават още по-високо качество, с цел да отговорят на най-строгите стандарти — тези на клиента.

Лесна актуализация на софтуера

Освен издръжливи, устройствата на Apple са основани да бъдат настоящи дълго време. Софтуерните обновления са налични за доста генерации артикули, с цел да могат повече консуматори да се възползват от новите функционалности. Самото актуализиране на софтуера е елементарно и дейно. Освен че е страхотна за потребителите, тази съгласуемост икономисва старания и на IT екипите.  Използването на една и съща операционна система доста улеснява хардуерната и софтуерната поддръжка, създаването на приложения, интеграцията, актуализациите на отбраната и други

Изгодни в дълготраен проект

Комбинацията от устойчив хардуер, международна мрежа от надеждни снабдители на ремонтни услуги — като Оторизирания Apple сервиз на iSTYLE, както и елементарно възобновяване на софтуера, значи, че продуктите на Apple резервират забележителна остатъчна стойност през виталния си цикъл. Възможността за присъединяване в стратегии за назад изкупуване в допълнение понижава разноските. Високата остатъчна стойност на Apple устройствата ги прави подобаващ избор за всеки бизнес — без значение от броя чиновници и бранша на активност.

Интуитивни за ръководство, лесни за внедряване

Apple продуктите са известни с интуитивността и лекотата, с която се употребяват. Тези характерности са от извънредно значение в бизнес среда — когато потребителите имат потребност от висока работливост, дълъг живот на батерията и непробиваема сигурност. Екосистемата, основана от Apple, е ненадмината. Можете незабелязано да превключвате сред Mac, iPhone и iPad; автоматизирано да отключите Mac с Apple Watch или да разширите работния екран на Mac посредством iPad. С Apple Business Manager всяко Mac, iPhone, iPad и Apple TV устройство може да се настрои и конфигурира автоматизирано, спестявайки скъпо време на IT отделите. Ръчните настройки остават част от предишното и разноските понижават още повече. Сега можете да дадете на чиновниците си инструментите, с които да реализират повече работливост, без да вършиме компромис с рентабилността на вашия бизнес. Вижте още преимущества на.

¹ iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max са устойчиви на пръски, вода и прахуляк и са тествани в следени лабораторни условия с рейтинг IP68, според стандарта IEC 60529 (максимална дълбочина 6 метра – до 30 минути). Устойчивостта на пръски, вода и прахуляк не е непрекъсната характерност. Устойчивостта може да се намали вследствие на нормалното изхабяване. Не се опитвай да зареждаш измокрен iPhone. Виж управлението на потребителя за указания за разчистване и изсушаване. Гаранцията не покрива повреди вследствие на намокряне.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР