В публикуваните днес световни ранглисти на тенисистите първата ни ракета

...
В публикуваните днес световни ранглисти на тенисистите първата ни ракета
Коментари Харесай

Григор Димитров запази 32-та си позиция

В оповестените през днешния ден международни класации на тенисистите първата ни ракета при мъжете Григор Димитров резервира позицията си, до момента в който най-хубавата българка при дамите Виктория Томова се изкачи с две места.

Димитров още веднъж е №32. Тази седмица той ще взе участие на АТР 500 шампионата в зала във Виена. Най-вероятно във вторник 31-годишният хасковлия ще играе против миналия през квалификациите португалски левичар Тиаго Монтейро.

Димитър Кузманов изкачи една позиция и е 206-и в класацията. Той ще играе на чалънджъра в Брест, Франция. Мико изтегли тежък чоп и на следващия ден ще се изправи против третия в схемата представител на домакините Грегоар Барер.

Адриан Андреев също е с едно място нагоре и е №216. Александър Лазаров прелетя 28 позиции, с цел да дебютира в топ 300 на върховото за него 289-о място. Прогресът е с помощта на първата му купа в Созопол, идната седмица към актива му ще бъдат добавени и точките от вчерашната му победа в шампионата.

Продължава да води Карлос Алкарас, следван от Рафаел Надал и Холгер Руне. В челната десетка единствената смяна е деветото място на Феликс Оже-Алиасим, който завоюва през вчерашния ден трофея в Антверпен.

При дамите Виктория Томова е към този момент №92 – на едно място от рекордното си класиране.

Изабелла Шиникова пропадна 38 позиции и е към този момент 270-а в ранглистата. Третата българка в топ 500 Гергана Топалова резервира 310-ото си място.

На върха първа е Ига Швьонтек, следвана от Онс Жабьор. Трета е към този момент Джесика Пегула, която завоюва купата в WTA 1000 шампионата в Гуадалхара.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР