В публикуваните днес световни ранглисти на тенисистите Григор Димитров отстъпи

...
В публикуваните днес световни ранглисти на тенисистите Григор Димитров отстъпи
Коментари Харесай

Нов срив за Григор Димитров

В оповестените през днешния ден международни класации на тенисистите Григор Димитров отстъпи едно място и към този момент е №26. През тази седмица първата ни ракета при мъжете ще взе участие на АТР 250 тенис шампионата в Делрей Бийч, щата Флорида. След като пропусна надпреварата в Далас, Димитров изиска и получи „ уайлд кард “. Българинът е трети в схемата и стартира непосредствено от осминафиналите. Там Григор чака спечелилия от дуела сред австралиеца Джордан Томпсън и американеца Мичъл Крюгер.

Димитър Кузманов пък изкачи шест позиции и към този момент е 209-ти. Днес 28-годишният пловдивчанин ще играе против втория подложен Юго Грение от Франция в Бангалор, Индия.

Адриан Андреев е 375-и в класацията на АТР, а Александър Лазаров е 411-ти. Голям скок направи Александър Донски, който прелетя 61 позиции до №616. Прогресът му се дължи на финала в Тунис на 6 февруари.

На върха няма промени. Води Новак Джокович с 10 875 точки, следван от Даниил Медведев с 9635 и Александер Зверев със 7865. Шампионите от предходната седмица Каспер Рууд (Буенос Айрес) и Ферикс Оже-Алиасим (Ротердам) са надлежно осми и девети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР