В публикацията си във Facebook Попов написа: Колкото пъти мина покрай

...
В публикацията си във Facebook Попов написа:
Колкото пъти мина покрай
Коментари Харесай

Вълна от предложения как и дали може да се зариби Перловската река

В обявата си във Фейсбук Попов написа:

" Колкото пъти мина около Перловската река си задавам два въпроса: Защо в нея няма риба? Защо не създава електричество? Риба ще има, за електричеството ще забележим ". 



Тепърва следва да станат ясни съответните дейности по въпроса, които ще предприеме ековедомството.

Междувременно обаче в дебата, в който не липсваха и закачки за това каква тъкмо да бъде рибата - пъстърва, шаран, мрена или херинга, се включиха политици като Кристиан Вигенин , хора от неправителствения бранш и кметове на столични общини. 

" Шегуваш се. Не е задоволително дълбока за тази цел, а при изобилен дъжд равнището се подвига доста и ще отнесе всевъзможни риби и други животни. Ама не пречи да усвоите парите по някой европроект ", гласи коментарът на Вигенин.

" Толкова те поддържам за тази концепция!!! Хайде, реализирай я, до момента в който имаш инструментите само че властта!!! ", прикани министъра Гергана Паси в коментар под обявата му. 

Преди Коледа министър Попов още веднъж писа по тематиката, илюстрирайки я със фотография от Япония, където декоративни шарани плуват в открит канал.

" Перловската река е река, а не канал, както доста хора си мислят. Трябва да се почисти, екологизира и пази. И да се зариби. Един ден желая да видя риби и в каналите, освен в Перловската река ", написа тогава министърът и още веднъж провокира голяма вълна от мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР