В публикацията си с история тя каза: Изглежда, че няма

...
В публикацията си с история тя каза: Изглежда, че няма
Коментари Харесай

Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Доудън дава актуална информация за „седмицата на кошмара“, след като беше отведена в болница за кръвен съсирек

В обявата си с история тя сподели: „ Изглежда, че няма край... стигна до нашите знаейки във вторник, че имам различен кръвен съсирек в белия дроб и те в действителност се притесняваха, че съсирекът пътува до сърцето ми или визира сърцето ми… за благополучие не е.

„ Очевидно това беше потрес и това просто значи сега… Наистина съм изкормен… Все отново бях на разредители на кръвта за кръвните съсиреци в ръката ми… Все още имам кръвен съсирек в белия дроб и явно е много покрай сърцето ми – има риск. "

33-годишната също показа, че в този момент получава постоянни инжекции за разреждане на кръвта за „ предвидимото " и ще бъде подложена на още един скенер след няколко седмици.

„ Аз просто бях отчаян. Планирах доста неща тази седмица: глас зад кадър, просто да си върна живота и просто наподобява, че е като с крайници ми – незабавно щом го върна, нещо идва “, добави тя.

„ Има химиотерапия към момента в тялото ми в продължение на шест седмици и през днешния ден са три седмици, откогато завърших. "

През май Дауд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР