В публикация на X говорител на г-н Хестър призна, че

...
В публикация на X говорител на г-н Хестър призна, че
Коментари Харесай

Основният дарител на торите Франк Хестър се извинява на Даян Абът за „осъдителни“ и „отвратителни“ коментари

В обява на X представител на господин Хестър призна, че е направил „ груби “ мнения за госпожа Абът, които са били първи оповестява The Guardian, само че сподели, че нямат „ нищо общо с нейния пол или цвят на кожата “.

Лейбъристите и либералдемократите приканиха торите да върнат парите, които господин Хестър е дарил на партията след мненията, които бяха обозначени като „ неоправдателни “.

Най-нова политика: Найджъл Фараж може да „ опустоши “ торите, откакто приветства „ голямото “ дезертьорство на депутата от неговата партия

В изказването се споделя: „ Франк Хестър признава, че е бил недодялан към Даян Абът на персонална среща преди няколко години, само че рецензиите му нямаха нищо общо с нейния пол или цвят на кожата.

„ The Guardian е прав, когато цитира Франк, който споделя, че ненавижда расизма, не на последно място тъй като го е изпитал като дете на ирландски имигранти през 70-те години на предишния век. "

Той прибавя: " Той звънна на Даян Абът два пъти през днешния ден, с цел да се опита да се извини непосредствено за болежка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР