В публичното пространство кметът разпространявал неистини и обиди за най-големия

...
В публичното пространство кметът разпространявал неистини и обиди за най-големия
Коментари Харесай

Свалено е политическото доверие от кмета на община Средец

В общественото пространство кметът разпространявал лъжи и обиди за най-големия покровител и покровител на хората в странджанската община

Земеделски съюз " Александър Стамболийски " -област Бургас смъква политическото си доверие от кмета на община Средец Иван Кичев . Причините за взетото решение са подбудени от разпространение на лъжи и заблуди от страна на кмета, които минават границите на етичните правила на държание. 

Това се споделя в позиция на партията, която издигна и поддържа Иван Кичев в предизборната му акция за кмет през 2023 година

В послание до обществеността от ЗС " Александър Стамболийски " прецизират, че той е предал хора, които са му подали ръка в сложен за него миг, когато е бил отритнат от Българска социалистическа партия и други политически обединения, за чиято поддръжка се е надявал и на които е предложил кандидатурата си. 

Вероятно се има поради неочакваното уволняване на най-компетентния кадър от общинската администрация Николина Дамбулова , за което Флагман.бг заяви в петък.



" Издигнахме го, работихме за него, създадохме му нужното болшинство в Общинския съвет, с цел да работи умерено в интерес на жителите, търпеливо изчакахме цяла година да стартира осъществяване на поите предизборни задължения, само че на вятъра. Той си разреши да подмени вота и попари очакванията на огромна част от жителите на общината, не съблюдава поетите обещания към тях. Не откри време през цялата година от кметския си мандат да се срещне с хората в приемния си ден, само че имаше време да организира политика в персонален интерес и да ползва своите визии в подмолни планове ", се споделя още в изпратеното и до Флагман.бг послание. 

В изказването се изрича и противоречие с обществени изказвания на Кичев за подписан неблагоприятен контракт за доставка на горива и смазочни материали за Общината. Договорът е подписан след минала законова процедура през Софийската стокова борса и по него се вършат отстъпки в издадената фактура в края на всеки месец. 

Непочтено е неизречен фактът за годишните дарения от компанията на представляващия партията предприемач и филантроп Ангел Ангелов в размер на близо 100 хиляди лева за развиването на спорта, в това число футбола и битката, за осъществяване на празниците от културната стратегия на Общината, за подкрепяне на хора в неравностойно състояние от отдалечените села, за обществените институции. 

Местната организация на ЗС " Ал. Стамболийски " заявява посредством определените свои общински съветници в локалния парламент, че ще продължи да предлага решения в полза на жителите. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР