В проведения снощи телефонен разговор президентът на САЩ Доналд Тръмп

...
В проведения снощи телефонен разговор президентът на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп казал на Путин, че сега е моментът да се работи за мирно споразумение между Израел и палестинците

В извършения нощес телефонен диалог президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила е споделил на съветския си сътрудник Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, че в този момент е времето да се работи за спокойно съглашение сред израелците и палестинците, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирайки известие на Белия дом.

За диалога преди този момент заяви и пресслужбата на Кремъл, представена от ТАСС.

Освен това, съгласно Белия дом, двамата президенти "са разискали и други тематики, предизвикващи общо безпокойствие ". Тръмп, в частност, още веднъж показал, че "е значимо да се подхващат по-нататъшни стъпки към денуклеаризация на Северна Корея ".

Асошиейтед прес напомня предходни изказвания на Путин, в които той показва очаквания, че Тръмп ще извърши обещанията си, дадени по време на предизборната акция, за усъвършенства връзките с Русия, както и мнението си, че съперниците на Тръмп са съумели да попречат на това.

Белият дом цитира и изразената от Тръмп подготвеност на Съединени американски щати да оказват помощ на съветските управляващи в следствието на злополуката на съветския пътнически аероплан Ан-148 край Москва в неделя, при която починаха всичките 71 души на борда, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР