В проучване, проведено в Германия за човешката привлекателност и мъжките

...
В проучване, проведено в Германия за човешката привлекателност и мъжките
Коментари Харесай

В какви мъже най-често се влюбват жените

В изследване, извършено в Германия за човешката прелест и мъжките и женските характерности, учени коментират какво е изключително привлекателно за дамите у мъжете.
Оказва се, че мъжете с избрани физически характерности имат преимущество, само че и че тези с малко по-дебел портфейл се одобряват по-добре. Също по този начин тези, които упражняват и тези, които са фенове на животните, също са доста привлекателни в очите на дамите. Но, в случай че приказваме единствено за физически качества, една от характерностите притегля съвсем всички дами.
Изследователите са стигнали до умозаключение, което мнозина не чакат. Установено е, че 80% от дамите се влюбват в мъже, които имат мощна, необятна и „ изваяна “ челюст. А още по-шокиращо е, че мъжете с дълги и гъсти бради са доста по-привлекателни за дамите. Обяснението на обучение е че огромната брада работи подсъзнателно на дамите, подсказвайки им, че мъжът е мощен, хубав и зрял и че може да ги пази и да се грижи за тях.
Мъжете, които имат по-меки черти на лицето и по-малка брада, основават усещане за по-слаби персони, които са плахи и несигурни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР