В процес сме, в който и двете страни са предоставили

...
В процес сме, в който и двете страни са предоставили
Коментари Харесай

Денков: Не трябва да има премиери послушковци, да седнем на масата за преговори

В развой сме, в който и двете страни са дали документи и предстоят договаряния. Моето предпочитание беше тези договаряния да се случат преди 6 март. Апелът ми към всички е да спрат да подлагат на критика другите и да седнем на следващия ден на масата на договарянията. Всякакви други приказки са непотребни. Това сподели министър-председателят в оставка Николай Денков пред публицисти.

Той  отговори на упреците на Бойко Борисов за прибързаната оставка като съобщи, че двете страни са показали документи, а администрацията мощно е забавила своята работа, спрели са дейностите за битка с корупция. " Всякакви упреци не могат да бъдат отправяни, би трябвало да се форсира процесът на договаряния. Апелът ми е да спрат да подлагат на критика другите, а да седнат на следващия ден на масата на договарянията ", бе безапелационен той.

" Винаги сме казвали, че желаеме ротацията да се случи. Тези внушения, че някой от наша страна желае избори, са изцяло неоснователни ", добави Денков и продължи: " Съгласен съм, че не би трябвало да има министър председатели послушковци. По-добре да не разясня нелепостите от разнообразни места. Съжалявам, че Бойко Борисов се включи към хората, които, когато нямат причини, лепят етикети. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР