В противен случай можете да донесете неприятности не само на

...
В противен случай можете да донесете неприятности не само на
Коментари Харесай

Не можете да късате, изгаряте и още 5 неща, които никога не трябва да правите със снимки

В противоположен случай можете да донесете неприятности освен на себе си, само че и на околните си

Всеки има фамилни фотоси. Разбира се, в ерата на осведомителните технологии множеството от тях се съхраняват в нашите смарт телефони. Но, има и такива, които към момента почтено заемат мястото си в фамилните албуми. Можете да ги разгледате сами с възприятие на носталгия, както и да ги покажете на близки и другари.

Има обаче редица дейности, които не могат да бъдат осъществени със фотосите. В противоположен случай, съгласно националните вярвания, можете да си аргументите поредност от неприятен шанс в дома си. Ще приказваме за това в нашата публикация.

Да не се късат и изгарят

В никакъв случай не правете това със фотоси на близки или родственици, в противоположен случай можете да им донесете неприятности и да измененията хода на живота им не към по-добро. Дори в случай че сте се скарали с индивида и желаете да премахнете всичко обвързвано с него от паметта и дома си, по-добре е да се въздържате от сходни импулси. Трябва или просто да поставите фотосите на отдалечен рафт, или да ги изхвърлите, само че в положително положение.

Снимки на умряли хора не би трябвало да се държат на видно място

Разбира се, никой не ви кара да се отървете от фрагменти на хора, които са ви скъпи, само че към този момент са умряли. Те обаче също не би трябвало да се слагат на очевидно място. Например, окачването на портрет на умрелия в хола не би било най-хубавото решение. Това ще притегли негативизъм и негативна сила в дома ви.

Освен това такива фотоси не могат да се носят в портфейла . В противоположен случай можете умерено да очаквате да останете без пари. Най-добре е да ги поставите в албум и да ги преглеждате, когато усетите, че имате потребност да го извършите.

Не можете да съхранявате фрагменти на спящи хора

Нека стартираме с обстоятелството, че съгласно суеверията не можете да снимате човек в спящо положение. Смята се, че в този миг вие просто отпечатвате физическата обвивка на личността, до момента в който душата витае в други светове. В подобен миг човек е оптимално уязвим и в случай че решите да го снимате, ще привлечете доста провали в живота му.

Ако въпреки всичко работата към този момент е свършена и фотографията е отпечатана и сложена във вашия албум, тогава е по-добре да се отървете от нея. В противоположен случай това единствено ще утежни настоящата обстановка.

Не можете да съхранявате размазани фотоси

Отдавна съществува легенда, че в случай че фотографията на човек се окаже размазана, скоро може да му се случи злощастие. За да неутрализирате по някакъв метод вероятните последици, е по-добре неотложно да изхвърлите такива фрагменти. Освен това, даже от разумна и естетична позиция, те надали ще могат да украсят албума ви.

Снимките с новородено не би трябвало да се държат на видно място

До момента на кръщенето фотосите с детето освен не би трябвало да се разгласяват в обществените мрежи, само че и да се държат на видно място вкъщи. Ако в дома ви пристигна неприятел, тогава, гледайки портрета на бебето, окачен на стената, той ще може да остави своето зло око на детето или да му направи магия. Затова е по-добре да съхранявате фотоси с новороденото в албум – надалеч от любопитните очи.

Не можете да пазите фотоси на себе си, отразени в огледалото

Този тип фотоси пораждат още преди да се появят селфитата. Смята се, че като снимате отражението си, можете да станете „ магнит за злите духове “. И в случай че към този момент сте създали такива фотоси, не би трябвало да ги разпечатвате и да ги съхранявате вкъщи, с цел да не привлечете поредност от провали. Разбира се, дали да вярвате в истинността на тези поверия или не, зависи напълно от вас…

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР