В прокуратурата не са постъпили материали за престъпления на полицаи

...
В прокуратурата не са постъпили материали за престъпления на полицаи
Коментари Харесай

Гешев за случая „Семерджиев“: В прокуратурата няма данни за престъпления на полицаи


В прокуратурата не са постъпили материали за закононарушения на служители на реда или магистрати по случая с Георги Семерджиев. Това съобщи в Кюстендил основният прокурор Иван Гешев.

Разкриването на закононарушения е от подготвеност на Министерството на вътрешните работи, сподели още той.

„ Българската прокуратура не разкрива закононарушения. След като разкрие някой закононарушение и откакто бъде известена прокуратурата, ние ще предприемем нужните дейности. Няма по какъв начин отговорността да бъде трансферирана върху прокуратурата, в случай че някой вероятно не си е приключил работата. На мен не ми е известно да сме известени за данни за осъществено закононарушение от служители на реда или магистрати, свързани с този случай “, означи Гешев.

Ако ни уведомят и когато ни уведомят, съм сигурен, че съответният наблюдаващ прокурор ще си свърши работата, добави той.

„ Ясно е до каква степен се докарахме, ясно е, че служители на реда „ ескортират “ пияни и дрогирани водачи, ясно е, че мигранти убиват служители на реда, ясно е, че служители на реда катастрофират челно и трима пострадват със междинни телесни повреди, ясно е, че има взрив на престъпността, ясно е – мигрантски напън споделят няма. Болниците в Бургас са цялостни с неустановени починали лица, които ловците намират в гората, и не могат да бъдат освободени тъй като не може да се откри самоличността им. С това са цялостни лечебните заведения в Бургас, другояче няма проблем с мигрантския напън, както споделят някои. Ясно е, че има война по пътищата и сме водещи по черна статистика в Европа. (…) Сега отново се правят закононарушения, даже от апетит “, сподели Иван Гешев.

По думите му, това не е поради Министерство на вътрешните работи:

„ Не упреквам настоящия министър, нито сътрудниците от Министерство на вътрешните работи. Това е една отрицателна наклонност, която е в следствие от години на това, което се прави против българската правосъдна власт, против прокуратурата – едно следствие. Тези последици ще продължат, до момента в който не се реши повода. Причината е действителна правна промяна, а не измислена, с цел да може някой да си постави човек, комфортен на олигарсите и задкулисието. (…) Зад тези неща, които някои не престават да слагат като водещи, стоят нелегитимни мръсни цели “, добави основният прокурор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР