В профила си във фейсбук Кирил Домусчиев обяви, че ще

...
В профила си във фейсбук Кирил Домусчиев обяви, че ще
Коментари Харесай

Домусчиев: Божков се опита да дискредитира името и бизнеса ми, ще го съдя!

 В профила си във фейсбук Кирил Домусчиев разгласи, че ще заведе дело за клюка против обвинения предприемач Васил Божков. Поводът – негова обява в обществената мрежа.

Ето и цялостния текст на поста на Домусчиев:

" По мотив невижданите опити на обвинения Васил Божков и обвързваните с него уеб сайтове за подправени вести за дискредитиране на моята персона и бизнес, декларирам, че ще подхваща всички възможни от настоящото законодателство дейности и ограничения против всеки, който тиражира и популяризира неистини и клюки, свързани с моето име. Лично против Божков ще заведа дело за клюка, поради изказванията му в негов пост във Facebook.

В името на персоналното ми достолепие, чест и престиж, както и положителното име, престижа и комерсиалната известност на обвързваните с мен бизнес сътрудници и чиновници, без да слизам в низостта на фалшификатите и техните създатели, през днешния ден подадох сигнал до ГДБОП-МВР за следствие.

Нямам взаимен бизнес с господин Делян Пеевски нито на територията на Република България, нито отвън нейните лимити и това елементарно може да бъде открито чрез информация в съответните обществени регистри. Всеки опит за подстрекателство на сходна съгласуваност е откровена неистина и мотив за предприемане на дейности по правосъден ред от моя страна.

Наясно съм, че с обективната си и самостоятелна политика за отразяване на събитията в страната, Нова телевизия е неуместна за обвинения Васил Божков и не обслужва него и неговите доближени лица, само че твърдо декларирам, че клеветите им няма да трансформират работата на най-гледаната и уважавана медия в България. Тя служи само на феновете, в името на които Нова ще продължи да бъде водач измежду българските медии с транспарантната си новинарска политика, с най-атрактивните телевизионни шоу стратегии, с най-интересните и нови български сериали.

Нова и всички останали мои бизнеси са основани и работят законосъобразно. Това постоянно е било по този начин и ще бъде и отсега нататък!

#ВИНАГИ В ИМЕТО НА ИСТИНАТА И ЗАКОННОСТТА! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР