В проектокабинета на ПП-ДБ има фигури, за които не мога

...
В проектокабинета на ПП-ДБ има фигури, за които не мога
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В този вид няма как да има кабинет

В проектокабинета на ПП-ДБ има фигури, за които не мога да кажа неприятно - министрите на защитата и екологията. Те обаче са сбъркали времето - народът за втори избори сподели, че не могат да ръководят сами. Освен мен, ПП-ДБ други другари нямат, а постоянен кабинет би се получил, единствено в случай че е общ с ГЕРБ. Като цяло обаче е партиен и недопустим за нас. От акад. Николай Денков разбрах, че се договаря с всички - поисквам му триумф. Нека си довършат работата, с цел да знаем в бъдеще кой на кого оказва помощ. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при освещаването на храм " Св. Цар Борис Покръстител “ в Разград, съобщи кореспондент на " Фокус “.

Борисов благодари на президента, че дава " още време " за връчването на мандата. " Вече имаме една чернова, която за нас е строго неприемлива, тъй като кабинетът на Политическа партия е партиен, откакто Василев и Денков вземат участие в него. Ако в шаблона се намерят места за водещи наши специалисти като министри, може да се случи. Поздравявам и Петков, че не е в кабинета, само че в случай че са пуснали Василев, значи или му имат огромно доверие, или е огромен капан. Основните упреци бяха към него - или желаят да го отстрелят, или да не стане нищо. Единственият другар на Асен Василев е Бойко Борисов - единствено по този начин може да се носи всеобща отговорност. Но в случай че Василев е скритият министър председател - не е почтено, по-добре да стане министър председател ", уточни той.

Според Борисов ГЕРБ не желае да " взривява " договарянията. " В този му тип няма по какъв начин да има кабинет на ПП-ДБ. Интересни ще са ми договарянията с Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Дано президентът даде още няколко дни, с цел да чуем и другите партии. Ние сме в непрекъснат диалог с тях, държат се колегиално и ние към тях - също ", сподели още Борисов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР