В проектобюджета има предвидени 1,2 милиарда за извънредни и непредвидени

...
В проектобюджета има предвидени 1,2 милиарда за извънредни и непредвидени
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ напусна протестно КСНС

В проектобюджета има планувани 1,2 милиарда за изключителни и непредвидени разноски - т.е. това е празен чек по модела на ГЕРБ.

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на излизане от съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС). Той е напуснал протестно Съвета при президента Румен Радев преди неговия край, заяви.

"Моделът на ГЕРБ е джипката и празен чек за разпределяне от джипката. Явно има нова джипка за тези 1,2 милиарда. Въпросът е кой е в новата джипка. Нашето съмнение е, че там е дългата ръка на една проведена олигархична медийна Неправителствени организации група, отпред с Иво Прокопиев ", съобщи Карадайъ.



Започна съвещанието на КСНС, призован от президента Румен Радев по тематиките за нужните финансови ограничения за превъзмогване на евентуална здравна и социално-икономическа рецесия от пандемията от COVID-19 и за ограниченията за противопоставяне на засиления миграционен напън през границата на България с Турция.

Сред участниците в съвещанието са служебният министър председател Стефан Янев, ръководителят на Народното събрание Ива Митева, служебните министри на вътрешните работи Бойко Рашков, на външните работи Светлан Стоев, на труда и обществената политика Гълъб Донев, на стопанската система Кирил Петков, на финансите Асен Василев, на опазването на здравето Стойчо Кацаров, на защитата Георги Панайотов.

От представителите на парламентарните сили в съвещанието вземат участие ръководителят на ПГ на "Има подобен народ " Тошко Йорданов, ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, ръководителят на ПГ "БСП за България " Корнелия Нинова, ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, ръководителят на ПГ "Демократична България " Христо Иванов, ръководителят на ПГ "Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара На изявление за работа: – Защо напуснахте предходната си работа? – Фирмата се реалокира в нов офис, само че не ми споделиха къде е той. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМъжките умират преди да навършат една година след двуседмичен размножителен интервал. Женските рядко живеят до трето възпроизвежданеКакво се споделя в нея " Това е едно от изключенията. Първата гибел от 13 000 ", съобщи шеф на интензивно отделениеВижте по какъв начин го разказват екипажите на един пътнически и един боен самолетПочти 99% от изследваните проби са позитивни за този вариант на коронавирусаЗа да намалите риска от заразяване, следвайте няколко елементарни правилаДосъдебното произвеждане е било формирано по отношение на инспекция, осъществена от КПКОНПИВ последните дни хванатите незаконни мигранти на разнообразни места в столицата са най-вече млади мъжеДанните демонстрират, че хората, които са изкарали заболяването по-тежко, имали по-ниски резултати на извършени онлайн тестовеОбвиняват мигрантите, че са най-вече източник на проблеми. Докато Европа единствено би спечелила от тяхната интеграция, счита Михаел ТайдигсманСпоред изследване хората " усилват " реакциите си в търсене на вниманиеСделката се чака да бъде финализирана през 2022 г.„ Уошингтън поуст ”: Сключени са били сделкиКръщенето беше в стеснен фамилен кръг„ Талибан ” ще дефинира формата на ръководство на страната Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР