В продукцията ще видим и Мона ГочеваБойко Кръстанов в образа

...
В продукцията ще видим и Мона ГочеваБойко Кръстанов в образа
Коментари Харесай

Асен Блатечки влиза в престъпния свят

В продукцията ще забележим и Мона Гочева


Бойко Кръстанов в облика на дилетант в престъпните среди

 Бойко Кръстанов играе една от основните функции. Бойко Кръстанов играе една от основните функции.
Асен Блатечки влиза в ролята на изпечен необут на незаконния бизнес в новия уеб сериал “Пъзел: Похитени ”. Снимките на продукцията на “7Talents ” към този момент започнаха, а премиерата на продукцията ще бъде есента във Vbox7.com.

“Това е първото ми присъединяване в уеб продукция. Напоследък снимането на сериали се трансформира в по-доброто продължение на киното. Последните години телевизионните сериали са освен по-добре написани, само че и по-добре снимани, по-добре изиграни от филмите. Моето мнение е, че бъдещето на кино изкуство е в интернет ”, показа за плана Асен Блатечки. Лошото момче на българското кино прибавя, че сходна роля е играл единствено в задгранични продукции и за първи път чете в действителност добър български сюжет.

Звездното наличие в сериала се добавя от младия артист Бойко Кръстанов, чийто персонаж ще бъде въведен в подземния свят точно от Блатечки. Една от основните женски функции е поверена на Мона Гочева.

Сценарият на “Пъзел: Похитени ” е дело на екип, работил по екшън сериала на БНТ1 “Под прикритие ” и сантименталния филм “Дъвка за балончета.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР