В продължителна и многокомпонентна игра Виктория не успя да надвие

...
В продължителна и многокомпонентна игра Виктория не успя да надвие
Коментари Харесай

Виктория се отправя към Плажа на Отшелника в „Игри на волята: България“

В продължителна и многокомпонентна игра Виктория не съумя да надвие Стоян от Бойците и загуби елиминационната борба. Въпреки това пътят към огромната премия към момента е отворен за нея, тъй като тя получи своя втори късмет. Участничката от Приключенците е идващият боец, който се насочи към Плажа на отшелника и ще се срещне с жителя му Симеон. Ако успее да го победи идната седмица, тя ще заеме мястото му на изоставената локация и ще продължи битката към финалите на най-екстремното съревнование в телевизионния ефир.

„ Тази вест подвигна мотивацията ми на напълно друго равнище. Страхотно е, че имам още един късмет да се потвърдя. Грабвам го с двете си ръце и давам обещание, че ще се боря за него със зъби и нокти “, щастливо показа Виктория откакто разбра изненадващата новина, че има опция да продължи напред в приключението, наречено „ Игри на волята: България “.

По-рано в борба за избавление един против различен се изправиха четиримата номинирани – Виктория, Милена, Стоян и Мартин. Всеки от тях имаше опция да избере и съдружник от племето си, който по време на играта да пречи на противниците му. Битката тества точността на участниците и баскетболните им умения и най-хубав се оказа снайперистът Мартин. Победата донесе и 50 златни гроша в неговата персонална хазна. Веднага след него се подреди нежната Милена, която се избави от елиминационна борба.

Как ще премине първата среща сред Симеон и Виктория и с какви усещания ще останат един от различен? Кое племе ще успее да завоюва Резиденцията? Кой тим ще се грижи за животните и растенията в Стопанството? Ще се съумеят ли Приключенците да се измъкнат от Дивата река, или тежката им орис ще продължи? – всичко това ще стане ясно на териториалната борба в понеделник от 20:00 по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Жeнa и мъж се връщат от покупки в магазина. Жената: - Стойчо, ти вземи бебето, а аз ще донеса вазата, щото като те знам как… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТъй като транспортните средства са препречили придвижването, се чака техника за изместването имВ жалбата против Андрю се твърди, че Джефри Епстийн и приятелката му Джизлейн Максуел са принудили Джюфре да прави секс с английския принцРДНСК - София сформира Констативен акт на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова след завършила проверкаЗаради неприятното време и мощния дъжд придвижването е затруднено и се образувало задръстванеПроектът „ Град като хората “ на Банка ДСК завърши по артистичен метод " Не съм в течение на въпросната конференция. Да, удостоверявам, ще продължим да работим с него, такива са нашите проекти ", сподели Белчев " Де факто ТЕЛК-ът не действа, защото ръководителят на ТЕЛК-а го няма ", сподели доктор Радослав МангалджиевВ резултат на нахлуване с нож в Алмело двама души бяха убити, оповестява полициятаКакво оповестиха от пресцентъра на болницатаСпециално изявление с композитора Петър ДундаковПредседателят на Гражданската платформа " Изправи се.БГ " даде брифинг по отношение на проблема със 130-те подслушвани лица към миналогодишните протестиИлон Мъск увери, че е разговарял с четиримата туристи и " всичко върви добре " Лондончаните заобикалят да се хващат за парапета на ескалаторите на метротоКакво разкрива национално изследване на социологическата организация Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР