В продължение на цели три десетилетия, Тончо Токмакчиев е мегазвезда.

...
В продължение на цели три десетилетия, Тончо Токмакчиев е мегазвезда.
Коментари Харесай

Тончо Токмакчиев отпразнувал 60-ия си юбилей по плажовете на Маями

В продължение на цели три десетилетия, Тончо Токмакчиев е мегазвезда.

 

Тв кариерата му започва с „ Улицата “ на Теди Москов и славната студентска стратегия „ Ку-ку “, а по-късно мина през „ Каналето “ и „ Шоуто на Канала “. През тези години надареният бургазлия е освен артист, а и сполучлив предприемач – върти няколко компании, една от които за розово масло.

 

На 2 май означи 60-ия си празник. Отбелязал празника си в Съединени американски щати в компанията на близки другари по плажовете на Маями и хубави заведения. Твърди, че се е трансформирал – станал е по-мъдър, с помощта на огромния опит, който има зад тила си. Преди години някои неща доста го дразнели, а в този момент гледа на тях с други очи, някак отвисоко. Нещата, които и през днешния ден могат да го подразнят, са свързани с манталитета на българина.

 

От висотата на 60-те си години е уверен, че няма нищо по-важно от живота и здравето. Убедил се в това и преди девет месеца, когато брат му напуснал този свят, покосен от онкологично заболяване. Преди година татко му пък умрял в ръцете му. Това са и двата му най-трудни персонални моменти.

 

Ако Господ продължи да му дава сили и здраве, ще продължи да работи като артист. Освен, че работи като артист има и други неща, с които се занимава и се стреми да намира време и за тях. Разочарован е от обстоятелството, че цялата обстановка в родния спектакъл приказва, че се връщат още веднъж в онази действителност отпреди повече от 30 години, с която сякаш всички искахме да нямаме нищо общо. Категоричен е, че няма по какъв начин да утвърждава основаването на една тежка бюрократична съветско-социалистическа система. Според него главният проблем през днешния ден е, че не знаем какво да вършим със свободата си и си търсим мотиви да кажем, че я нямаме.

 

Споделя, че почива най-пълноценно, когато спортува, кара ски, колело, намира се с другари и роднини… Със сигурност възнамерява да отиде на море и планина през идващите месеци, на спа, само че още не е правил проекти къде тъкмо да отиде.

Майка му живее в Бургас и неведнъж върви при нея, изключително през лятото.

 

Опитва се да се храни уравновесено, само че към този момент не може да се избави от килограмите. Опитва се да не прекалява с някои храни и знае, че би трябвало да се подложи на диета, само че не е сигурен, че ще успее.

 

И до през днешния ден са съумели да запазят положителните си връзки със Слави Трифонов, Марта Вачкова и Камен Воденичаров.

Щастлив е, че майка му е добре в здравословен проект, въпреки към този момент да е на 88 години.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Тончо Токмакчиев Слави Трифонов Марта Вачкова Камен Воденичаров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР