В продължение на три години фирма ПОЛАРИС БГ ООД предлага

...
В продължение на три години фирма ПОЛАРИС БГ ООД предлага
Коментари Харесай

Поларис диск - за  3  години в БЪЛГАРИЯ чухме повече от 30 000 пъти „Благодаря!“

В продължение на три години компания ПОЛАРИС БГ ООД предлага в България поляризационен диск ПОЛАРИС . Работим за намирането на способи за превъзмогване или облекчение на болките, от които страдат хората, заради разнообразни здравословни проблеми. Във всички тези търсения стигнахме, както някои споделят, до "чудотворната " сила ПОЛАРИС . Поляризационния диск е модерно изобретение, което надминава всички упования. Чрез издание на материали от споделения потребителски опит всеки ден се опитваме да ви срещнем с резултат от използването на диск ПОЛАРИС върху тялото и духа.

Сърдечно, благодарим на всички наши клиенти, на всички наши другари, сътрудници и хора, които повярваха в силата на силата и ни се довериха. Благодарим на тези, които ни критукуват или влагат песимизъм към нашата работа – те ни оказват помощ да имаме вяра от ден на ден в нашите положителни планове и да надмогваме дребните пристрастености и его.
Да срещаме благополучие в очите на тези, които са възвърнали насладата от живота с ПОЛАРИС и са ни разказали прекарванията си е най-голямото самопризнание за нашия екип.

Илия Шарков с. Брезник, Софийско

„ Използвам диска от съвсем година и половина. Имах миг, в който го споделих с другари, само че изчезна. След няколко месеца съумях да си закупя нов и да продължа лекуването си. Имам венозна непълнота, която се повлия чудесно от диска. С ежедневното използване запушената вена в региона на глезена беше отпушена. Кракът ми беше подпухнал, не можех да си обуя панталона обикновено, имах болки и сърбеж. След полагането на диска постоянно на крайници, отока и запушването се отстраниха, крайници стартира да се оросява, придвижването ми стана по свободно. Понеже има още за изчистване в крайници и кръвта ми, по тази причина си взех още един диск, който ще поставям от двете страни на крайници (като сандвич), за по-бърз и най-благоприятен резултат “.

Светослав, гр. София

Използвам диска от края на декември 2018 година, и доста ми оказва помощ. Имах проблем с венците, които ме боляха, слагах диска на 5, 6 и 7 чакри за венците и щитовидната жлеза. Преди използвах Елудрил, в този момент не ми би трябвало, тъй като имам ПОЛАРИС. За шипове – като седна на стола, сядам върху диска, взимам и медикаменти. Винаги, когато сядам под един от краката ми има диск и по този начин махнах шип в предната част на десния крайник. Сега се сещам, че можеше да употребявам по едно и също време и диска на жена ми да стъпвам и на него с другия крайник, само че ето от в този момент нататък ще го върша. Жена ми вземаше хапчета за сън, а в този момент не се постанова. Дадохме на племенницата ни да опитва диска и тя също изиска един, първата позитивна реакция от диска е спокойният и пълностоен сън, който тя не можела да има от много време насам. Диска оказва помощ и е хубаво да споделим опита си с другите.

Анастасия, София

Искам да изкажа своята огромна признателност на разпространителите на диска POLARIS. Много дълги години страдах от болки в коленете, движех се доста мъчно, бях стигнала даже до бастун. Ползвам диска от 3 месеца и чудото се случи. Краката към този момент не ме болят, движа се без усложнения. Всичко стана незабелязано и аз даже не осъзнах изцяло по какъв начин се случи. Изпитвах безкрайна отмалялост и изтощение.Пак по този начин незабелязано ме напусна умората, а подтиснатото ми въодушевление към този момент го няма. Горещо го предлагам!!! На вас компания POLARIS от сърце благодаря!

Камен Киров, гр.Добрич

Здравейте! И сърдечни благодарности за основаването на този диск!

Поръчвам за повторно - този път за родственици и близки. Ползвам диска от близо година и половина, горе-долу всекидневно. Работя с хора (като преподавател и обучител) и в огромна част от времето си съм или на крайник, или седнал пред компютър. В изправено състояние в дейна активност рядко съумявам да проследявам и да внимавам за салдото в тялото си. Това като цяло ускорява контузии и проблеми, които имат от предходни години, свързани с болки в тил, таз, колене, гален, пета. Ползата от диска чувствам в две посоки: от една страна, прочувствено ми оказва помощ да резервирам баланс и отдалеченост в натоварващи обстановки по време на работа - не се напъвам и оставам с меко отношение и към себе си, и към другите, а въпреки това вечер или заран, до момента в който съм на компютър или чета книга, минавам с диска по цялото си тяло - под ходила, пети, колене, таз, стомах, безоблачен сплит, сърце, гърло, чело, теме - и чувствам хармонизирането, стоплянето, придвижването на талази в тялото си (доста сходно на процедури Рейки или медитации). Споделял съм диска с познати и родственици, които в даден миг имат болки или някакво напрежение, без да им споделям какво и за какво им го давам. Обратната връзка от тях е също стопляне, усмиряване, отшумяване на казуса.
Ще ми се да науча повече за технологията и методът на работа на това (на пръв поглед) нормално дискче. Дано се употребяват правилата и разбиранията за човешката същина във от ден на ден посоки и аспекти от живота ни!
Благодарности и всичко положително!

Г-жа Вълчева гр. Пловдив

Имам болки във врата, жлъчката и черен дроб. Имам продължителен фарингит, сливиците ми да са непрекъснато увеличени. Медицинско лице съм холистик и натуропат. Свикнала съм да следя. Когато не работи добре черният дроб и жлъчката, кожата на лицето се омазнява доста съществено – челото, брадата и така нататък Искам да споделя, че жлъчката и черният дроб усъвършенстваха функционалността си доста. Извода ми се базира на смяната в кожата на лицето ми. Омазняването не се следи към този момент. Ползвам ПОЛАРИС диск всекидневно. Подбирам подобен вид облекла, с цел да мога да го нося постоянно до мен, а и да съм сигурна, че няма да го изгубя.

Ако инцидентно усещам, че имам проблем с жлъчката, слагам непосредствено диска върху нея – като за към 2 - 3 минути най-много болката изчезва. Подобри се паметта, концентрацията, а нервното напрежение и безпокойството изчезнаха, Увеличи се силата и издръжливостта на тялото ми. Водата, храната добиват различен усет, в случай че оставя диска до тях. Мога да описвам доста, само че дано всеки открие изгодите за себе си.

Бих споделила, че ПОЛАРИС ДИСК е доктор на непрекъснато разположение. Успех! “

Николай Иванов, София

„ Ползвам диска ПОЛАРИС от 20 април 2019 година Ежедневно в енергийно дейните точки от 1 до 7 в това число и спомагателните от блога Ви https://polarisdisc.bg/spodelen-opit/. До тук имам съвсем изцяло липсващ невродермит по дланите на ръцете. Опитвам се да отстранявам диабет вид 2 който ми диагностицираха август 2018 година След като третирах няколко пъти (дотук 4 ) на местата с мравучкане и сърбеж има добър резултат. Сърбежа е съвсем липсващ. Естествено употребявам диета. Многа съм удовлетворен от резултата върху здравето ми.

Благодарности на доктор Томич и екипа му, че са довели до хората това потребно устройство! “

ПОЛАРИС е дребен диск, който без никакво електрическо зареждане за малко време задвижва потоците в човешкия организъм, като го подтиква самичък да се излекува. Събира силата към нас, синхронизира и насочва към клетките. Общата концепция е регенерацията на тялото, което е по-добро от лечението, тъй като възобновява развалените кафези с нови. Тази регенерация се случва по изцяло натурален метод. Нашите кафези се състоят от резонансни (вибрационни) честоти и се възвръщат, когато са сложени в вярната периодичност. Това води до вярно действие на тялото като цяло.” – изяснява лекар Томич, основател на поляризационен диск ПОЛАРИС основан по писания и схеми на великите учени Никола Тесла и Джордж Лаковски.

Положителния резултат на ПОЛАРИС е регистриран при разнообразни типове болежка, гинекологични и урологични проблеми, мъчителен гръбнак и стави, затлъстяване, нарушено либидо и резултатност, стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза и синусите, главоболие, бодърствуване и неприятно въодушевление

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР