В продължение на три дни мъж заключи и ограничи свободата

...
В продължение на три дни мъж заключи и ограничи свободата
Коментари Харесай

Мъж преби за пореден път жена си и я заключи за три дни

В продължение на три дни мъж заключи и ограничи свободата на майката на детето си в силистренско село. В същото време упражнявал и физическо принуждение върху нея.

След следващия побой през днешния ден 11 ноември, дамата се осмелява да подаде сигнал на 112 против 21-годишният И.С, само че той по този начин и не е арестуван.

Спрямо данните, събрани досега, дамата е жертва на систематичен физически тормоз от януари 2022г. , когато тя и И.С. живеели дружно в чужбина, само че сигнал за това не е подавала. Насилието траяло до септември, когато дамата взема решение да напусне 21-годишния принудител и се връща в България, където ражда общото им дете.

Когато И.С. схваща, че е станал татко, идва в България и посредством закани убедил дамата да заживее още веднъж с него в дома му в силистренско село. Веднага откакто това става факт, свадите стартират, а И.С. прибяга до това да ограничи свободата на жертвата, заключвайки я в жилището на 8 ноември.

Резултатът, от подадения сигнал от дамата, е формирано досъдебно произвеждане към И.С. от Районна прокуратура- Силистра, а за задържането му в ареста, към момента не е импортиран иск.
 Допълнителна врата не спря, а стана мотив за убийството на Женския пазар
Допълнителна врата не спря, а стана мотив за убийството на Женския пазар

Убиецът е някогашен боен и е проявявал експанзия с години
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР