В продължение на три дни Дунавско сияние отново ще бъде

...
В продължение на три дни Дунавско сияние отново ще бъде
Коментари Харесай

Управител на Социално предприятие „Направено с любов 21“ ще гостува на Уикенд туризъм

В продължение на три дни " Дунавско зарево " още веднъж ще бъде част от Туристическо ревю " Уикенд туризъм " и Фестивал на туристическите анимации, проведен от Община Русе. Нашата съществена идея и тази година е да разпространяваме положителните практики на обществената стопанска система и обществените предприятия, в които хора със характерни потребности да могат да творят и основават разнообразни сувенири, играчки и арт произведения.

 По покана на Сдружение с нестопанска цел „ Дунавско зарево “ своя неповторим опит в общественото предприемачество ще показа Анелия Кирилова – основател и шеф на Социално дружество „ Направено с обич 21 “ гр. Перник. На русенското ревю тя ще показа ръчно направени произведения единствено от хора с увреждания и майки на деца със характерни потребности от Смолян, Велико Търново, Костенец, Г. Оряховица, Божурище и Перник.

Щандът на Сдружение с нестопанска цел „ Дунавско зарево “ ще предлага на посетителите на ревюто произведения също сътворени най-вече от надарени майстори със характерни потребности. Със свои handmade творения ще се показват: Дом за остарели хора „ Възраждане “, ЦНСТ към Център за психологично здраве, Център за обществена рехабилитация и интеграция на незрящи - Русе, Сдружение на родители на деца и възрастни с аутизъм. Нашата идея бе подкрепена и от младите художници Ивана Карадемирева и Ивайла Узунова, които с творчеството ни демонстрират, че за гения няма ограничавания и граници.

Отново нашият зов към русенци и гостите на ревюто е: Пазарувайте с идея, в случай че желаете да зарадвате и да дарите с усмивка нашите надарени майстори и създатели.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР