В продължение на три часа лидерът на БСП Корнелия Нинова

...
В продължение на три часа лидерът на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Нинова представи социалните мерки на БСП пред социалистите в Пловдив

В продължение на три часа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и народните представители Иван Петков, Иван Ченчев и Борислав Гуцанов обсъждаха с членове на партията, симпатизанти и жители  в Пловдив настоящите политически, обществени, стопански и финансови въпроси пред страната.

 

Пловдив е шестата област, в която управлението на партията организира срещи и беседва с хората за проблемите, както и изслушва отзиви и рекомендации. По време на полемиката беше повдигната тематиката за бюджета за 2023 година

Нинова показа обществената стратегия на Българска социалистическа партия и импортираните закони за нарастване на минималната работна заплата, на майчинството, поддръжка за енергийно небогати и преизчисляване на пенсиите с нов средноосигурителен приход за 2021 година

 

Ръководството на партията получи цялостна поддръжка за позициите да не се дава оръжие за Украйна и да не се купуват в този момент нови самолети F-16. Бяха изразени отзиви за смесеното гласоподаване - да се опростят протоколите, да се прави видеозапис и други оферти, които да подсигуряват честността на вота.

 

И управлението,  и пловдивските социалисти осъдиха остро  поведението на общинските съветници, които поддържаха решението за придобиване акциите на Пловдивския панаир от Георги Гергов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР