В продължение на своята Профилактична здравна програма, която е част

...
В продължение на своята Профилактична здравна програма, която е част
Коментари Харесай

Безплатни профилактични прегледи за рак на дебелото черво през октомври във ВИТА

В продължение на своята Профилактична здравна стратегия, която е част от дейностите по промоция на здравето и профилактика на значимите за обществото болести, МБАЛ ВИТА афишира, че през месец октомври ще се организира Кампания за безвъзмездни профилактични прегледи за предварителна защита на колоректален карцином.

По време на тези прегледи достъп до нашите висококвалифицирани експерти може да има всеки български жител.

Идеята на доктор Тихомир Савчев - притежател и Управител на ВИТА, е " посредством тази стратегия от ден на ден български жители да могат да се възползват и да видят преимуществата на частното опазване на здравето ".

На разположение на всички пациенти БЕЗПЛАТНО през ОКТОМВРИ 2022 година ще бъдат водещите ни експерти от Отделението по гастроентерология на МБАЛ ВИТА - доктор Васил Койнарски и доктор Женя Георгиева.

Прегледите ще се организират всеки четвъртък през месеца от 8:30 до 18:30 часа в База 2 на МБАЛ ВИТА. Хубаво да имате поради, че гастроентеролозите разпознават евентуална заплаха за рак на дебелото черво при хора на възраст сред 45 и 75 години, при пациенти с фамилна обремененост или притежаващи нездравословни дългогодишни привички.

Всички пациенти, които желаят да се възползват от безплатния обзор и консултация, би трябвало да се запишат авансово посредством superdoc.bg или на телефоните на Регистратура :

ВИТА База 2 - ул. " Филип Кутев " №10, (02) 45 22 000.

От пациентите не се изискват посоки от персоналните им лекари за визити при нашите експерти.

Болница ВИТА разполага със модерна инсталация, създадена от международно одобрени компании, както и с едни от най-хубавите експерти в тази област.

Всичко това Ви обезпечава най-хубавото и безвредно лекуване при всяка операция и здравна намеса.

Очакваме Ви!

Линкове:

телефоните на Регистратура



доктор Васил Койнарски



доктор Женя Георгиева



 

Материалът е възложен от Вита.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР