В продължение на петилетка Димитър Ковачев, който е по-известен като

...
В продължение на петилетка Димитър Ковачев, който е по-известен като
Коментари Харесай

Фънки продължава да кара миникола тип „пича въшка“

В продължение на петилетка Димитър Ковачев, който е по-известен като Фънки, е неразлъчен с дребната си колица „ Смарт “. Макар да е много едрогабаритен, музикантът се придвижва с мини возилото из София, без да обръща внимание на хорските погледи, които са изумени по какъв начин въобще е съумял да се напъха вътре.

 

Тези дни музикантът посетил хипермаркет, където паркирал дребното возило с една-единствена маневра. Фънки още веднъж бил заложил на типичните за него необятни облекла, съчетани със наложителния кожен елек.

 

Припомняме, че преди време зевзекът призна, че има колата фотьойл и в допълнение уточни, че късно изкарал брошура – малко преди или откакто приключил главната нелепост в живота си – да се ожени. И въпреки да кара „ Смарт “-чето лудо, доста внимава като види образователна кола.

Той обаче е безапелационен, че не му пука каква кола кара и акцентира, че за него доста по-важна е китарата. Музикантът постоянно може да бъде видян да ръководи фотьойлчето си с пура в уста. При пътувания отвън столицата обаче музикантът се вози на „ Audi Q7 “.

 

Когато си купил джипа преди няколко години си дал сметка, че е голям за градски условия и тогава решил да си вземе нещо малко. Още на идващия ден видял публикация за продажба на черен „ Смарт “ и си го купил. 130-килограмовият музикант твърди, че вътре не е по никакъв начин тясно и му е напълно удобно. Зевзекът отсича: „ Хем е с размерите на пича въшка, хем е удобен! “.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР