В продължение на пет минути гражданинът гласоподавател Бойко Борисов водеше

...
В продължение на пет минути гражданинът гласоподавател Бойко Борисов водеше
Коментари Харесай

Борисов водеше директна политическа агитация в изборния ден, смята Велислав Величков

" В продължение на пет минути жителят гласоподавател Бойко Борисов водеше директна политическа пропаганда в Изборния ден и в ефира на Националната телевизия. Гражданинът Борисов през днешния ден не е претендент в изборите и даже няма собствен претендент, тъй като " Ректорът на ректорите ", както той назова Анастас Герджиков, е повдигнат от Инициативен комитет ". Това написа във " Facebook " юрист Велислав Величков от " Правосъдие за всеки ".

Няма да разясня експлицитната възбрана за пропаганда в деня за размисъл и Изборния ден, тя е ясна и безапелационна. Няма и да разясня явната неистина, повторена два пъти, че проф. Герджиков е " претендентът на ректорите " в България ", написа още Величков.

Според него ЦИК " очевидно има почивен ден в Изборния ден и не вижда най - сериозното нарушаване за пропаганда в последните 20 години, само че видя бързо това на Кирил Петков предходната неделя и го глоби ". 

Адвокатът приключи обявата си по този начин:

" Тук отново си припомням за паметната имитация от оня превъзходен наш филм: За кучета и котки може, за свине не може! ". Та по този начин, прасетата постоянно са били фаворизирани в кочината, която от време на време назоваваме страна, за жалост! А по какъв начин пък един въпрос нямаше от публицистите към бащицата ", някой да му,каже какъв брой жестоко нарушава Закона с това си просторно изявление!? Тъжно.Но пък тази срамна епоха явно завършва, и това е положителната вест! ".

Припомняме, че по-рано импортирани тъжби за пропаганда в изборния ден против водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Причината - бил е импортиран план за решение за определяне на нарушаване, само че не е събрано нужното болшинство. Пълният текст на решението на ЦИК -!

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР