В продължение на няколко месеца малко по малко бе събирана

...
В продължение на няколко месеца малко по малко бе събирана
Коментари Харесай

Huawei обяви датата на анонса за смартфоните P40 и P40 Pro

В продължение на няколко месеца лека-полека бе събирана информацията за новите смарт телефони на Huawei от серия P40, написа kaldata.bg. Ето че в този момент генералният шеф на марката Ричард Ю разгласи формалната дата на презентацията, на която ще бъдат показани новите флагмани.

И двата смарт телефона ще бъдат показани на 26 март тази година по време на проведената от китайския софтуерен колос специфична презентация в Париж. Според изтеклата към сегашен ден информация, едни от основните функционалности на серията P40 ще бъдат 10-кратния оптичен зум без загуби и потребление на технологията Pixel Binning, при която прилежащите 16 пиксела се сплотяват в един за приемане на качествени фотоси при неприятно осветление на сцената.

Очаква се в новите мобилни телефони на Huawei да се употребява системата върху чипа Kirin 990 5G. Появиха се и клюки, че новите смарт телефони ще имат извити екран с прорези за предната камера и датчиците. Предполага се, че зареждането ще се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 5000 mAh. Очаква се устройствата да имат най-малко 12 GB оперативна памет. И още, съгласно неофициалните данни, китайският производител ще се откаже да показва модели с поддръжката единствено на LTE – всичките нови телефони ще поддържат 5G мобилните мрежи без значение в кой район се продават.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР