В продължение на над 20 години всеки ден съм бил

...
В продължение на над 20 години всеки ден съм бил
Коментари Харесай

Слави: Слухове за мен има откакто съм в публичното пространство

„ В продължение на над 20 години всеки ден съм бил по малкия екран и в този момент се любувам на опцията да не участвам толкоз в общественото пространство. Мога да си правя работата и без да давам изявленията и да обикалям по студиата. Това ми е извънредно неприятно.

Слухове за мен е имало, откогато съм в общественото пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам за какво хората ги харесват ”, това съобщи водачът на „ ИТН ” Слави Трифонов във видео, качено в обществените мрежи, на което дава отговор на настоящи въпроси.

Според него " ходенето по малките екрани " изисква големи старания. Трифонов още веднъж цитира Марк Твен и уточни, че " слуховете за него са мощно пресилени ". Семейството на политика и тв водещ всеки ден поддържат връзка с него и не обръщат внимание на слуховете, уточни още той.

" Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на уязвимост. Той е един извънредно заслужен човек с доста качества. Когато взехме решение да подходим чисто практично към визията на един кабинет, взехме решение да се свържем с хора, които имат сериозен опит.

Василев има сериозен опит, бил е два пъти министър. Запознах се с него и фамилията му и открих, че той е доста сръчен и доста честен човек. Дълго време работихме на база това, че имаме идентични визии за това по какъв начин би трябвало да наподобяват участниците в един български кабинет ", показа Трифонов.

Лидерът на Има Такъв Народ е бил сюрпризиран от обществената реакция на оповестения от него кабинет.

„ Някои хора, имам предвид Христо Иванов и „ Демократична България ”, започнаха да споделят, че единствено тъй като тогава в държавното управление е взело участие Движение за права и свободи, Николай Василев също е Движение за права и свободи. По същия метод можем да кажем, че Христо Иванов е ГЕРБ.

На въпросът за какво мисли по този начин, той не можа да ми отговори. В последна сметка се сътвори една обстановка, по-скоро напрежение, от този ход, че ще вършим държавно управление на малцинството.  Оттеглихме го, тъй като се сътвори усещане, че има връзка с нещо остаряло, нещо, което не е задоволително честно. Няма проблем, има и други хора, които имат нужните качества да поемат този пост, както стана ясно ”, изясни още Трифонов.

Според него от „ Демократична България ” желаят постове, макар, че настояват противоположното. Той е на мнение, че на партията се отделя повече от нужното внимание.

„ Те си имат своето наличие, за тях са дали своят вот избран брой хора.  От своето наличие и силата им в Народното събрание имат и опцията да взимат избрани решения. Те в този момент или ще поддържат това държавно управление, или няма и ще носят своите последици.

Мисля, че Христо Иванов си поставя по-голяма роля, в сравнение с има в действителност. Той има тъкмо толкоз, колкото му е определил суверена – да бъде четвърта политическа мощ. Не му е отредил да бъде първа и да взема решение кой какъв ще бъде.

Ако желае да поддържа, в случай че не желае, да не. След това ще се случи, каквото ще се случи ", сподели водачът на Има Такъв Народ и предизвести, че всеки един ще носи политическата си отговорност.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР