В продължение на месец бяхме завладяни от силния импулс за

...
В продължение на месец бяхме завладяни от силния импулс за
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 април

В продължение на месец бяхме превзети от мощния подтик за деяние и предпочитание за нещо ново, за смяна в живота ни на разнообразни равнища.  През тази седмица ще се наложи да забавим темпото и да се насочим към постигането на непоклатимост, поредност в дейностите. Посоката е заложена, в доста случаи е допустимо непредвидени условия да оказват въздействие, да провокират разбърквания и промени.

На 20 април слънцето минава в знака Телец. Енергията на този знак ще ни настрои към отговорности, свързани със фамилията, традициите, търсене на непоклатимост и финансовата сигурност.

Силното наличие на планети в знака Телец, Слънцето, Меркурий, Венера, Уран ще слагат акцент върху неговите тематики.

Телецът е знак, който ни учи да се радваме на удоволствията от живота, да получаваме сила от всичко към нас. До 21 май, до момента в който слънцето минава през знака Телец, на напред във времето са тематиките, свързани с финансовата непоклатимост, работни процеси, съчетаване на работа и отмора, себеутвърждаване и осъществяване на личния капацитет.

Венера е планетата, която ръководи Телец. Тя ще ни настрои към нужда от преценка на всичко, което е значимо и стойностно за нас, а това ще докара до пренареждане на целите.

Участието на Уран в Телец ще докара до изненади и непредвидени обрати. Уран работи ненадейно, разрушително, само че единствено към това, което не подхожда на нашия път на развиване. Необходимостта от акомодация към новото и измененията е наложителна.

Информационният поток е мощен, връзката, новите контакти, образованията могат доста да повлияят върху създаване на нов тип партньорства, които да окажат позитивно въздействие върху проспетитета.

ОВЕН

 И през тази седмица ще имате опция в оптималната степен да насочвате събитията. Ако към този момент сте стартирали нов план, някаква активност, през тази седмица продължете посоката, която сте избрали. А в случай че сте от тези представители, които се нуждат от още време, продължете да водите диалози, преговаряйте за ползите си, преосмисляйте и въздействайте там, където е належащо. След мощният интервал, белязан от прекосяването на слънцето през вашия знак до 21-ви май, навлизате в стадий на стабилизиране и нужда от реализиране на сигурност най-много в региона на вашето финансово състояние. Внезапни обстановки и обрати не са изключени. Те ще доведат до смяна във вашите цели, преосмисляне на това, което е значимо и значимо за вас на този стадий. Продължава интервалът, в който би трябвало да отстоявате личните си позиции, да преговаряте за ползите си, за това, което ви харесва. Новите благоприятни условия и оферти, които идват към вас, могат доста да повлияят на финансовото ви състояние и непоклатимост. Уловете вълната, доверете се на интуицията си и предприемете съответни дейности. Ще се наложи към момента да балансирате и разпределяте силата си сред две съществени тематики: работни и фамилни отговорности.

ТЕЛЕЦ

Силна и значима седмица, която задейства невероятни благоприятни условия за реализиране на мечтаното и  задачите. От вас се желае да се задействате, да водите и направлявате живота си в посоката, която желаете. Четири планети транзитират през вашия знак: Слънцето, Венера - вашият планетен шеф, Меркурий и Уран. Сега е най-силният ви и деен интервал, с лекост ще можете да повлияете върху събитията. За задачата е належащо да се фокусирате върху това, което желаете да постигнете в цялостно сходство с вашите полезности. Взаимодействайте в оптималната степен. Доверете се на умеенето ви по удобен и елементарен метод да докажете преимуществата си, а Венера ви подарява с сексапил, омагьосване, които в допълнение ще усилят резултата. Промените, към които се стремите през тази седмица могат да бъдат действителност. Важно е да знаете какво желаете. Следвайте личните си инстинкти и желания. Възможни са непредвидени обрати и промени, които ще доведат до нарушавания на съществуващи структури. Приемете протичащото се без боязън и опозиция. Приветствайте новото, което навлиза в живота ви.

БЛИЗНАЦИ

Ако през предходната седмица сте сложили началото на нещо ново под формата на нова активност или план, то през тази седмица следвайте определената посока. За тези от вас, които към момента не са подготвени с нови разновидности и избори следва интервал на мъртвило, осъзнаване, гмурване във вътрешността към себе си за изясняване на посоката. Имате разполагаем един месец в интервал до 21 май, когато Слънцето ще премине във вашия знак и ще освети обстановки, които на този стадий не са ви ясни. Силното наличие на планети в знака Телец ви настройва към нуждата от струпване на сила. Възможно е новото да съществува в мислите ви, въпреки всичко всичко стартира първо с мисъл, само че с цел да стане действителност са нужни познания и време. Посветете повече време на себе си и обичаните ви занимания, почивайте, взаимодействайте с Природата, натрупвайте сила и нови познания. Северният възел към момента е във вашия зодиакален знак. Обществото се нуждае от вашите познания и персонален образец. Период на самовглъбяване. За притежателите на бизнес с чужденци или чужбина стартира мощен ефикасен интервал.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР