В продължение на хиляди години хората са търсили отговори от

...
В продължение на хиляди години хората са търсили отговори от
Коментари Харесай

Астрологът Красимир Куртев: Марс предупреждава за опасносност от глобален конфликт

В продължение на хиляди години хората са търсили отговори от звездите. Като главно определение: астрологията е форма на изкуство, която употребява разположението на планетите и светилата, с цел да даде визия за аспектите на световните каузи и живота.

Слънчевото затъмнение, което следва на 30 април 2022 година и лунното затъмнение на 15 май, в допълнение ще подобрят обстановката сред Русия и Украйна, през тези интервали ще надделеят по-добрите времена, колкото и парадоксално да прозвучи, но тези две астрономични събития ще бъдат единствено краткотрайни.

Въпреки това, от 4-5 юни 2022 година, когато Сатурн обърне своята посока във Водолей, обстановката сред двете страни ще се напрегне, защото Сатурн е планетата на Кармата и ретроградно придвижване на тази планета ще се наруши хегемонията за баланс. Ретрограден Сатурн значи трудности, закъснения, несгоди и спънки и може да провокира неприятни събития, като да вземем за пример въвличането във военни дейности на други страни, което ще провокира още по-големи конфликти сред Украйна и Русия.

Когато Сатурн навлезе в Козирог в своето назад пътешестване на 12 юли 2022 година, може да има чутовни прояви във връзка с напрежението и напрежението, и за двете страни. На 11 октомври, когато Сатурн ще премине към естественото си придвижване, нещата видимо ще се подобрят. Възходите и паденията в дипломацията ще продължат и последователно нещата ще влязат в релси след потресаващите военни последствия.

Все отново не би трябвало да се пропуща и ретроградната позиция на Уран през 2022 година. Уран към този момент беше в ретроградна позиция от 1 до 18 януари тази година и даде явен знак, че предстоят неочаквани и непредвидени промени. Необмислените действия по време на първата част на назадничав Уран разклатиха стабилността в връзките сред Украйна и Русия - (от политическа позиция споровете са години преди 2022г.). През 2022 година Уран още веднъж ще бъде назадничав от 24 август до 31 декември. В случай, че не си вземат поука, нежеланият спор ще ескалира и утежняването на връзките сред Украйна и Русия могат да продължат с десетилетия напред.

През втората половина на 2022 година се обрисува началото на нова международна пандемия, засилено военно напрежение в източните райони на планетата Земя за преначертаване на международната карта. Има съществени опасения за начало на допустима световна война през второто полугодие. Марс предизвестява за вероятните аргументи, които ще засилят продължаващото напрежение сред Китай и Тайван. Така че всяка форма на въоръжена борба може бързо да ескалира в световен международен спор, който ще се отрази пагубно на първо място върху международната стопанска система.

Още през месец май 2019 година, в едно изявление пред аудиторията на Trafficnews.bg споделих: „ От тук насетне стартират седемте гладни години ". Именно това ни чака, икономическа и политическа неустойчивост, които ще допринесат за още по мощен взрив на инфлацията. Тази година можем да чакаме нарастване на налозите, увеличение на сметките за сила и по-малко пари в джобовете на хората както в България, по този начин и по целият свят.

След като загатнах за стопанската система, следва да заостря вниманието на читателите по отношение на парите. Нашето усещане за парите - по какъв начин ще се печелят и тяхната стойност, ще претърпи сериозна смяна. Това се показва в антично гръцкото название за истина - Алетея: И туй, което се разкрива, в действителност се съкрива, тоест скива. Човечеството вижда парите, монетата е физическа, можете да я вземете и да я държите в ръката си и сте уверени, че в действителност има избрана стойност.

Ала идва времето, когато ще имаме достъп единствено до виртуална валута, която към момента не знаем по какъв начин ще наподобява. Трябва да сте готови за финансова гражданска война започваща от 19 декември 2022 година и ще се осъществя през идващите близки години. Паричната система на бъдещето не зависи от политици или банкери, а ще се ръководи от общности и платформи за кредитиране.

Всичко си има своето време. Всичко пониква, пораства, изсъхва и изчезва. Това е цикълът на живота и същият този развой важи и за парите и метода, по който ги получаваме.

С доброжелание за здраво здраве към всички читатели на Trafficnews.bg от моя благосклонност - Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa таен и астрологичен анализатор.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР