В продължение на една седмица – 06-12.02.2023 г., Grand Hotel

...
В продължение на една седмица – 06-12.02.2023 г., Grand Hotel
Коментари Харесай

Награден фонд от 403 200 лева в първия за годината турнир Palms Royale Sofia Poker Series

В продължение на една седмица – 06-12.02.2023 година, Grand Hotel Millennium в столицата стана сцена на един от най-вълнуващите и запаметяващи се покер шампионати в България - Palms Royale Poker Series, проведен от Palms Royale Sofia. Наградният фонд и броят на участниците трансфораха конкуренцията в най-голямото събитие в българската покер история досега.

„ Щастливи сме да обявим, че в трите стартови дни се състезаваха общо 352-ма души, които направиха 152 ри-ентрита. От тях 150 участника съумяха да се класират за втория ден “, сподели Руди Баков – изпълнителен шеф на Palms Royale Sofia.

Първият първенец в Palms Royale Poker Series стана Ангел Няголов, който с изключение на с умелата си езда и прозвището на един от най-хубавите български състезатели по конен спорт – прескачане на трудности, потвърди, че знанията му в покера също са на извънредно равнище. След дълга и изтощителна борба Няголов победи с кристалния плакет, който бе гарниран с ненадмината досега сума от 82 250 лв.. Негови подгласници станаха Константин Зердев, заслужил 52 400 лв. от наградния фонд и Данаил Балкански, който се задоволи с третото място и 35 950 лв..

Освен главната конкуренция се организираха и два странични шампионата, както и супер спътник. В първия ден се състоя Side event # 1 Knockout, в който се записаха 201 участника, а наградния фонд доближи 40 200 лв.. Петър Цветанов завоюва първия трофей за седмицата, а с това и сумата от 11 700 лв..

Набраната инерция продължи във вторник със Super Satellite, за който бяха оповестени 20 обезпечени места. С 143 входа бяха обезпечени 32 билета за главното събитие.



Side event # 2 Omaha се организира в неделния ден. В него се включиха 45 участника, които направиха 23 ри-ентрита, а наградният фонд доближи 13 600 лв.. Тук успеха бе за Никола Декало, който заслужи сумата от 4 490 лв.!

„ Амбицирани сме да продължим с провеждането на още покер шампионати, като с наслада разгласяваме, че идващото издание на Palms Royale Poker Series ще се организира през октомври и ще бъде с награден фонд от 500 000 лв. “, решително съобщи Руди Баков. „ Тук е мястото специлно да благодаря на чиновниците на Palms Royale Sofia и на целия екип за отличната организация, която бе доказана от всички участници “, добави още той.

За приповдигнатото въодушевление по време на 7-те дни от конкуренцията се погрижиха STUDIO 54 Expose Team и трио TRINITY, Ралица Груева и Васил Хлебаров, Дарлин Родригес и балет Фламинго и Веси Попова. Уникално Belly dance show показаха Boryana dance, а точката на музикалните осъществявания бе дадена от танцова групировка Free dance.

„ Очакваме ви през месец май на първия интернационален покер шампионат в България, който ще организираме дружно с Battle of Malta “, показа пред участниците Руди Баков часове след края на първия шампионат Palms Royale Poker Series.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР