В продължение на десетилетия марката Schneider се свързва с радио

...
В продължение на десетилетия марката Schneider се свързва с радио
Коментари Харесай

SCHNEIDER – Уреди за дома от Франция

В продължение на десетилетия марката Schneider се свързва с радио и тв приемници, само че в този момент е отдадена и на производството на дребни и огромни домашен уреди, които са новаторски и дизайнерски.

Създадена през 1934 година, Schneider (Шнайдер) е марка, която не може да бъде пропусната във френското завещание, известна с качеството на своите уреди и уговорката си да направи технологията налична за всеки. Както тяхната успеваемост, по този начин и техният дизайн значат, че уредите на Schneider обезпечават на вашият дом достоверна грациозност, която издига всекидневието ви до най-много.

Целта на Schneider е да съчетае първокласен дизайн с най-модерните технологии. За да ви помогнем да намерите уреда, който най-добре дава отговор на вашите потребности, ние предлагаме богат избор от хладилници, фризери, перални, фурни, микровълнови печки, абсорбатори и котлони, с пъстър ретро или минималистичен актуален тип.

Сред гамата на дребните уреди може да намерите:

Тостери: най-хубавата част от закуската.

Вдъхновен от 50-те години, със своя ретро дизайн и сребрист цвят, ретро тостерът Schneider внася стилна нотка във вашата кухня. Освен дизайна, той има доста потребни функционалности като функционалността за топене, идеална за топене на самун лека-полека.

Претоплете вчерашния самун, препечете тоста си както го харесвате, размразете самун от фризера или затоплете кроасаните си със специфична основа... и всичко това с красиво устройство.

Заложете на дизайна и комфорта с ретро тостера на Schneider .

 Цена на тостер в нашите магазини SCTO2: 139,- лв.

 

Термокани: Стилните извивки на 50-те години се намират в тази електрическа кана от Schneider , която ще добави стилна нотка към вашата кухня. Освен това ще намерите първокласен артикул и доста положително показване.

Филтърът срещу варовик и автоматизираното прекъсване вършат тази кана освен красива, само че и доста потребна.

Заложете на дизайн, комфорт и съвременна нотка с тази електрическа кана.

 Цена на термокана в нашите магазини SCKE: 139 ,- лв.

 

Микровълнови фурни:

микровълновите фурни на Schneider в скандинавски, актуален или ретро жанр прибавят украсителен и грациозен щрих към вашата кухня. Оборудван с най-хубавата модерна технология, нужна за вашата кухня.

 Цена за микровълнова в нашите магазини SMW20V: 229,- лв.

 

По отношение на огромните уреди предлагаме огромно многообразие:

 

Перални :

Внимателното пране на облекла към този момент няма да е проблем. Ще се възползвате от всички извънредно комфортни функционалности, които оферират нашите перални машини Schneider . Подходящ за всички размери на дома, сигурно ще намерите този, който ви подхожда най-добре!

 Цена на пералня в нашите магазини от: 929,- лв.

 

Хладилници и виноохладители : От винтидж жанр до грациозен актуален дизайн, нашите хладилници са компактни, енергийно ефикасни и безшумни. Оборудвани със стъклени лавици, тави за зеленчуци, лавици, държачи за бутилки и други аксесоари, множеството включват и фризер. В случай на щета резервират свежестта си до 20 часа, според от модела.

 Цена на ретро ледник в нашите магазини от: 999,- лв. до 1699,- лв.

 

 Цена на съвременен ледник в нашите магазини от: 23 99,- лв. до 29 99,- лв.

 

 Цена на виноохладители в нашите магазини от: 1299,- лв. до 19 99,- лв.

 

Аспиратори :

Незаменим в кухнята, аспираторът е главен детайл. Schneider , приет за производството на качествени уреди, ви предлага дизайнерски аспиратори за вашата кухня.

 Цена на аспиратори в нашите магазини от: 399,- лв. до 899,- лв.

 

Котлони :

Ефективни и елегантни, интегрираните котлони на Schneider ще ви оказват помощ да готвите вашите предписания. Schneider ви предлага най-ефективните котлони за вграждане – витрокерамичним, газови и индукционни:Цена на котлони за вграждане в нашите магазини от: 17 9,- лв. до 5 99,- лв.

 

Фурни за вграждане :

Мултифункционални, Пиролитични, Каталитични, Парни - интегрираните фурни на Schneider ще ви оказват помощ да приготвите съвършеното ядене. Schneider ви предлага най-ефективните фурни за вграждане.

 Цена на фурни за вграждане в нашите магазини от: 599,- лв. до 1199,- лв.

 

Съдомиялни машини :

Свободностоящи съдомиялни, съдомиялни за вграждане, с съвременна и ретро визия:

 Цена на съдомиялни машини в нашите магазини от: 799,- лв. до 1299,- лв.

 

Прахосмукачки и роботи:

Вертикални прахосмукачки, за изсъхнало и мокро разчистване, Перящи прахосмукачки и Прахосмукачки-Робот:

 Цена на прахосмукачки в нашите магазини от: 199,- лв. до 799,- лв.

 

Пълната гама на уредите SCHNEIDER може да разгледате в нашите фирмени магазини във Варна, Пловдив и София. Всички едри уреди се доставят непосредствено от Франция и се оферират с 3 години цялостна гаранция.

Интерсервиз Узунови АД дава дълготрайни взаимоотношения на своите клиенти и сътрудници, като предлага отлични цени, еластичност и качествено обслужване от добре готови експерти, както и експертна и бърза сервизна помощ от личен фирмен сервиз!

Магазините във Варна се намират на адреси:

бул „ Владислав Варненчик ” №267 и работи всеки ден от 10:00 до 19:00 часа. Телефони 0886/42 44 04 ; 0889/60 80 40

ул „ Девня ” №14 и работи работен ден от 10:00 до 19:00 часа. Телефони 0882/ 03 11 33; както и на формалният ни онлайн магазин

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg