В продължение на дълги години хората са вярвали, че в

...
В продължение на дълги години хората са вярвали, че в
Коментари Харесай

Айхан от Варна: Необяснимите силуети заснети на камера в годините



В продължение на дълги години хората са вярвали, че в допълнение към естествените същества, които са известни на целия свят, има и други незнайни същества, за които малко хора знаят и са чували, през днешния ден в това видео ще настръхнете доста.

1. В това видео един екскурзиант е снимал хубостта на нощният мост, когато внезапно вижда нещо необичайно да се движи под моста, както означават очевидците, това не може да бъде човек, защото ръцете са в едно с краката, в случай че е човек, то тогава той би трябвало да има доста добра физическа подготовка за това.

2. В Пенсилвания един човек, който минава през гората, снимайки и осветявайки пътя си, внезапно от тъмнината го поглеждат две черни очи, само че по-късно той незабавно изчезва, дори скептиците не могат да отговорят на този кадър.

3. Какво мистично творение мечтае да срещне всеки един моряк? Разбира се - нимфа. Да, на видеоклипа не са моряци, а откриватели на подводният свят в Гренландия, най-вероятно те са снимали нещо наподобяващо на нимфа с доста странни ръце, в случай че се вгледаме деликатно, можем да забележим и лицето й.

4. Не е ясно какво стимулира хората, които вървят по най-страшните кътчета в гористите местности, това може да са хора, които харесват ужасите, само че този човек е направил тъкмо това, той чува някакви звуци от кладенеца и взема решение да огледа, а там има някакво ужасно творение на което му светят очите.

5. В това видео операторът просто е заснемал сантиментална разходка на двойката, когато внезапно хората в близост стартират да крещят и камерата улавя нещо сходно на човек, който лети във въздуха

6. Един от членовете на фамилията снима видеоклип, когато внезапно в камерата попада натрапен посетител, той бяга от близките, всички стартират да крещят, дали това е гном или някакъв призрак, оставам вие сами да решите.

7. Това видео въобще не наподобява на монтаж, макар обстоятелството, че събитията се случват денем, фрагментите са по-малко страшни. Нещо внезапно залепва за играчката и тя пада,  никой до в този момент не е съумял да изясни фрагмента, само че бихте ли останали в тази къща, знаейки, че в стаята на вашето дете се е случила сходна сценка?

8. Колоездач е решил да снима спортните си триумфи надалеч от града оставяйки камерата си на статив с цел да снима. Пристигайки у дома открива, че на задният проект има някакъв чудноват мъж, постепенно влачещ се през полето, и дали изобщо това е човек? Има митове за по този начин нареченият Слендърмен, това е създание с големи и тънки крайници, само че колоездачът е бил късметлия, че е видял това към този момент когато е бил вкъщи.

9. Тази жена е снимала странна и страшна сцена, гледайки през обектива на видеокамерата си, тя се е натъкнала на двама души в планината, първоначално всичко наподобява наред, по-късно те се изправят в цялостният си растеж и излиза наяве, че това са някакви колоси излезли от фентъзи филм.

10. В Северна Каролина високи технологии, разрешават какво се е случило с вашите тръби, за какво тя е запушена, може да се предложения занаятчия, който може да пусне камера от вътрешната страна, само че не го правете, в случай че знаете, че във вашата тръба ще бъде открит някаква странна форма на живот.

11. Доста злокобно и мистериозно е езерото което се намира на границата сред Съединени американски щати и КАНАДА, това е най-голямото сладководно езеро в света по повърхност и третото по величина езеро прославен с обстоятелството, че хиляди кораби потъват и се губят връзка с тях вечно. Трагедията се е случила през 1976 година, при тази покруса кораба и 29-те моряка изчезват изцяло, само че през 1994 година те съумяват да намерят кораба с труповете.

12. Наскоро се натъкнах на доста забавен видеоклип, което кара хората да мислят, че това е кораб-призрак, някой хора допускат, че това е постройка, само че градът се намира прекомерно на надалеч, други допускат, че това е рядко събитие, когато светлината се пречупва, само че не мога да схвана какво е това, само че ми се коства, че това е демонстрация на паранормално събитие.

13. Следващото видео е записано от съветски водач. Виждаме по какъв начин жена внезапно се появява по средата на пътя покрай камиона, някой от феновете мислят, че това е действителен случай на телепортация, други споделят, че дамата е желала да се самоубие, а вие по какъв начин мислите, споделете долу в мненията? 

Аз мисля, че това не е подправен видеоклип, тъй като наподобява доста реалистично, на екранните фотоси,можете да видите, че в началото е нямало никой, и внезапно се появява дамата.

14. Този основен път е изпълнен с разнообразни митове и мистични истории, непрекъснато се появяват нови догатки, какво в действителност се случва в тази военна база. В това видео виждаме по какъв начин се издига гъст пушек от страната на военната база, можем също да забележим хора, които са спрели да гледат, също по този начин виждаме и военни, които охраняват територията. Според вас, какво е това? Долу в мненията можете да споделите вашето мнение.

15. В последно време надали сте виждали по какъв начин клоуни атакуват хора, това са доста плашещи случаи, а най-страшното е, че са били регистрирани смъртни случаи, в този момент ще ви покажа най-страшните случаи, които хората са съумели да снимат. През 2014 година клоуните са почнали да се появяват всеобщо пред къщите и да плашат хората, по-късно случаите са намалели, само че през последните години се вижда, че случаите са се зачестили още веднъж. Никой не знае какво желаят от хората и за какво го вършат.
 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР