В продължение на 8 години звездата на епичната сага “Игра

...
В продължение на 8 години звездата на епичната сага “Игра
Коментари Харесай

Джон Сноу е неузнаваем - вижте как изглежда днес

В продължение на 8 години звездата на епичната сага “Игра на тронове ” Кит Харингтън спазваше възбраната на продукцията да не се бръсне и подстригва. Причината - да пази достоверността на паметния облик на Джон Сноу. 
С финала на най-гледания сериал в историята предишния май британецът побърза да съобщи, че на драго сърце би се разделил с визията, в която всички са привикнали да го виждат. Вече е на разположение освен тази смяна, а и мотивът за нея. 
А точно, първата роля на Кит Харингтън след “Игра на тронове ”. Той ще влезе в опънатия костюм на обвинен в драмата Criminal на Netflix, разкрива Sun. Премиерата на втория сезон на поредицата е напълно скоро - на 16 септември. 

 Приятели на Джон Сноу: Краят на Игра на тронове му се отрази в действителност зле Приятели на Джон Сноу: Краят на " Игра на тронове " му се отрази в действителност зле
Кит Харингтън спрял да пие преди да влезе в клиника предишния месец, оповестява „ Контакт мюзик “, представени от БГНЕС. Звездата от...
От добре обраснал войник с меч в ръка и броня, Кит претърпява цялостна промяна за новата си роля. Излъскан, идеално фризиран и напарфюмиран красавец с тъмна страна, който ченгетата въртят на шиш по време на разпит. Джон Сноу сменя освен характера, само че шеф - от HBO той прави трансфер при съперниците от Netflix. 
Кит е огромният коз за втория сезон на Criminal. Първата порция серии бяха оповестени за изцяло реформаторски в престъпния род - сюжет на закононарушение, които се разпростира без кръв и престрелки. 
Феновете на Харингтън от дълго време приканват да видят любимеца си в нещо по-модерно и основано в днешни дни, да разгърне капацитета си в нова посока и ето го първия му опит да излезе от дебелата сянка на Джон Сноу. 
Все отново припомняме, че преди “Игра на тронове ” Кит Харингтън беше изцяло чужд даже в родната Англия. След старта на сагата обаче той се трансформира в най-голямата звезда на Острова. На всичкото от горната страна, на сниманата площадка на “троновете ” срещна и брачната половинка си - актрисата Роуз Лесли, която изигра дивачката Игрит, и с която подписаха брак преди две години. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР