В продължават да се интересуват от защитника на , пише

...
В продължават да се интересуват от защитника на , пише
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед отново ще се пробва за Варан

В не престават да се интересуват от бранителя на, написа локалното издание “Манчестър Ивнинг Нюз”.

Клубът поддържа връзка с представителите на играча през последните три години, търсейки метод да го притегли в своя състав. 27-годишният френски национал през идващото лято ще навлезе в последната година от своя контракт с мадридчани и точно по тази причина на “” имат вяра, че това ще е подобаващият миг да подпишат с него. Според вестника през идващото лято “червените дяволи” ще насочат крайна оферта за бранителя, до момента в който той към момента е в разцвета на силите си. От Реал обаче сега са в договаряния с играча за подновяването на договора му и може скоро да официализират неговото удължение.
Manchester United are well placed to sign Real Madrid defender Raphael Varane in 2021, according to Manchester Evening News
— Goal (@goal) От изданието разкриха и забавна детайлност по какъв начин още през 2011 година Юнайтед са имали опцията да закупят Варан, само че тогава сър Алекс Фъргюсън решил да се довери на. Интересното е, че в този момент желанието на клуба било да продаде точно англичанина, с цел да вземе международния първенец от Мондиал 2018.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР