В присъствието на кмета Димитър Бръчков и на част от

...
В присъствието на кмета Димитър Бръчков и на част от
Коментари Харесай

Министър Р. Василев донесе в Петрич дълго чакана новина! Държавата си влиза във владение на НСБ „Цар Самуил“, Петрич

В наличието на кмета Димитър Бръчков и на част от спортната общност министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев,който както съобщихме,пристигна през днешния ден в Петрич,обяви, че страната още веднъж влиза във притежание на НСБ „ Цар Самуил “
Министър Василев успокои, че отдаването на този парцел ще се уточни, тъй като има разнообразни разновидности. Те следва да се обсъдят, само че наложително ще се мисли за спортните клубове. Радостин Василев сподели, че спортните парцели би трябвало да се употребяват оправдано и по предопределение, намеквайки че е бил осведомен с проблемите през годините с базата в Петрич.

Министърът уточни, че е провеждал диалози и срещи с общинското управление и с управлението на ОФК „ Беласица “, а срещата е провел персонално с всички страни по въпроса.

Кметът Димитър Бръчков благодари за срещата и изрази вяра за 100-годишния празник на тима Общината да бъде собственик на стадиона. „ Ще оказваме помощ на тима, с цел да играе мачовете си на този терен “, даде обещание министър Радостин Василев и очерта благоприятни условия за кандидатстване за финансиране.
В Петрич с министъра пристигнаха също зам.-министъра Владимир Харизанов и от управлението на Национална Спортна База ЕАД, притежател на НСБ „ Цар Самуил “.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР