В присъствието на Борислав Гуцанов социалистите избраха за председател на

...
В присъствието на Борислав Гуцанов социалистите избраха за председател на
Коментари Харесай

Първата отчетно-изборна конференция на БСП-Пловдив свали доверието си от общинските съветници, разграничили се от партията

В наличието на Борислав Гуцанов социалистите избраха за ръководител на регион “Източен ” Владимир Докторов
Отчетно-изборната конференция на БСП-Пловдив в регион “Източен ” смъкна политическото си доверие от общинските съветници, които се разграничиха от партията и преименуваха групата си, само че ползвайки абревиатурата на Българска социалистическа партия.

Делегатите остро осъдиха техните дейности и настояха те да не употребяват престижа и името на Българска социалистическа партия. „Нека не забравяме, че тези хора са определени с бюлетината на нашата партия и това, което вършат, е изменничество към гласувалите за тях“, разясниха членове на организацията.

На конференцията участва и организационният секретар и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов, който поздрави делегатите. За ръководител на регион „Източен “ с цялостно единогласие бе определен авиоинженерът Владимир Докторов.

Това е първата от общо шест районни конференции, които би трябвало да се проведат от изключителния отчетно-изборен цикъл на партията в града, а след тях ще се организира и градска конференция, която ще избере нов Градски съвет и нов ръководител на Българска социалистическа партия в Пловдив.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР